Stejná volba jako u první nominace. Všechny seriály znám, několik dílů viděno, jen u Reba mám viděno kompletně vše. Takže hlas má jasný. :D
Tom a Jerry prominou, ale hlas musí jít Gilmorkám :)
Gilmorky
Tak z té dnešní nabídky si můj hlas zaslouží jenom Tom a Jerry. Zbytek buď neznám, nebo mám výraznou alergii (cough Gilmorky cough).
Gilmorky som este nevidel, takze hlas ide Tom a Jerry 😉
andromache napsal(a):
Tak z té dnešní nabídky si můj hlas zaslouží jenom Tom a Jerry. Zbytek buď neznám, nebo mám výraznou alergii (cough Gilmorky cough).
A já myslela, že jsem jediná kdo tuhle uječenost nemůže vystát :D
Evie napsal(a):
A já myslela, že jsem jediná kdo tuhle uječenost nemůže vystát :D
Nejseš :D. Mám z nich osypky :D. Jednak jsou uječený jak cyp a jednak bych je nejradši nakopala za ty problémy...
Jednoznačne Tom a Jerry. Seriál môjho detstva aj dospelosti :D
Nemůžu si pomoct, ale ten Einstein mi do ankety moc nesedí. Jméno hlavní postavy to není.
PoLiK napsal(a):
Nemůžu si pomoct, ale ten Einstein mi do ankety moc nesedí. Jméno hlavní postavy to není.
Máš pravdu, chybka se vloudila.
Jak jsem se včera nemohl dlouho rozhodnout komu z pěti hlas dám, dnes je situace přesně opačná a jako jediné, co jsem viděl hlas mají Tom & Jerry. Možná ještě někdy v budoucnu (čti: asi nikdy) prubnu Anne, spíš ze zvědavosti.
Hlas pro Tom a Jerry (láska z dětství se nezapře), i když na vteřinu jsem si pohrávala s myšlenkou, že budu hlasovat pro Harley Quinn. :-)
Tom a Jerry, jako malá jsem je sledovala skoro pořád, takže hlas je jasný.
Jednoznačně Harley Quinn. Na mě si nostalgie nepřijde!
Z tohoto kola postupuje trio Gilmorky, Tom a Jerry a Anne.