Tady znám jen asi tři seriály a ani u jednoho jsem neviděla všechny díly, jen nějaké. :D Přesto Colombo mi více přirostl k srdci, takže má můj hlas. Ale Kojakovi taky držím palce :D
Tak jsem dneska opět v brutální menšině... Columba jsem pár dílů viděl, chápu obrovskou popularitu, ale že bych to sledoval s nějakým zápalem, to zase ne. Navíc to má dneska jisté. Mikea & Molly a Doogieho jsem vyškrt, a ze zbylých, na Kojaka možná někdy kouknu, přece jen je podobně legendární jako Columbo, ale neviděl jsem z něho zatím nic. Saving Grace jsem letos začal, baví, ale oproti Hart to Hart... starší kriminálky říznuté komedií mám přece jen radši. (A navíc Stefanie Powers... :))
Dnes za mě slabá sestava. Colomba jsem pár dílů viděla, ale neoslovil mě. Tak dávám hlas Mikovi s Molly.
No chybi mi Dempsey & Makepeace nebo Randall and Hopkirk - Deceased
Dnes je to jasné...
Jerremy napsal(a):
...Randall and Hopkirk...[/link]
Nebyl to náhodou B&W seriál? (Podle plakátu ne.)
_-0-_ napsal(a):
Nebyl to náhodou B&W seriál? (Podle plakátu ne.)
Nebylo, ale první dvě vysílání u nás proběhlo černobílé (pamatuju to porevoluční a taky mi ta černobílá utkvěla).. Poučit i o dalších okolnostech se lze na české wiki, heslo je zpracováno pečlivě.
Litocha napsal(a):
Nebylo, ale první dvě vysílání u nás proběhlo černobílé (pamatuju to porevoluční a taky mi ta černobílá utkvěla).. Poučit i o dalších okolnostech se lze na české wiki, heslo je zpracováno pečlivě.
Díky, to heslo je tam fakt skvěle zpracovaný. Pro zajímavost, za bolševika stály v Praze dvě sochy komunistických prominentů, místu se říkalo u Randalla a Hopkirka viz VIDEO.
Tady nedát hlas Columbo, tak asi vytvořím paradox v časoprostoru. Nebezpečí zažehnáno, tak v příštích kolech už pro něj hlasovat nemusím. :D