Většinu seriálů jsem neviděla, ale znám. Přesto Roubala jsem jako jediného viděla celého, takže pro dnešek má můj hlas :)
Dala jsem to Ginny a Georgii. Ale doufám, že až pojedu Jane, tak si mě nezíská podobně jako Crazy Ex (oba to jsou nenápadné CW seriály, které házím do podobného pytle), protože to by mě mrzelo, že jsem ji dnes nepodpořila :D
Merlin, nostalgia..
Zvažuju, jestli mám dát hlas Merlinovi.. Ale vzhledem k Morganě asi ne a půjde to Jane... Byť mám dokoukávat poslední sezonu. Ale tu aspoň doukávat chci na rozdíl od toho Merlina, kde jsem s bídou zvládla jenom několik epizod z prvních dvou sezon..
Jedině Merlin 💜
Merlin, Emily nebo Roubal? Z mého výběru to má jisté jen Merlin a ostatní nejspíš nepostoupí, tak si ještě počkám, jestli se nějak změní možné pořadí postupujících.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Merlin, Emily nebo Roubal? Z mého výběru to má jisté jen Merlin a ostatní nejspíš nepostoupí, tak si ještě počkám, jestli se nějak změní možné pořadí postupujících.
Začínám si říkat, že jsem tu fakt asi jediná, komu Merlin způsobil trauma :D.
Hlas dneska jednoznačně pro Merlina, jako jediný ze seriálů jsem dokoukala do konce. :-)