Žádný seriál jsem zatím neviděla, ale pár jich znám a mám zálusk. Takže jsem se nakonec rozhodla dnes dát hlas Lokimu :)
Welp. Tak já jdu pro 4stěnnou kostku a jdu si zaházet, protože jinak mě nenapadá, jak vybrat ze seznamu Ted Lasso, Loki, Jessica Jones a Mrs. Maisel. Nesmyslný masakr to losování dneska.
Janey T Ze 4 zmíněných doporučuji všechny 4 :D
EDIT: Padla mi 3x za sebou 1, takže hlas jde Tedovi :D Málo pravděpodobné, ale dost jednoznačné.
Jessica a Loki v jednom. Hmm. Tiež sa to mohlo rozdeliť. Nakoniec Loki.
Opat dalsie tazke kolo, Loki je silny super, ale pre mna je z tychto topka Marvelous Mrs. Maisel
Kolombo napsal(a):
Welp. Tak já jdu pro 4stěnnou kostku a jdu si zaházet, protože jinak mě nenapadá, jak vybrat ze seznamu Ted Lasso, Loki, Jessica Jones a Mrs. Maisel. Nesmyslný masakr to losování dneska.
Janey T Ze 4 zmíněných doporučuji všechny 4 :D
EDIT: Padla mi 3x za sebou 1, takže hlas jde Tedovi :D Málo pravděpodobné, ale dost jednoznačné.
Děkuju za doporučení, určitě se na všechny 4 juknu. :D
Dneska poprvé dilema - Midge nebo Ted. Nakonec o chlup kouč Lasso
Kolombo napsal(a):
...Tak já jdu pro 4stěnnou kostku...
Při troše dobré vůle by šla považovat koule za jednostěnnou kostku, výhodou by byl poctivější výsledek. Ať bys tam napsal jakákoliv čísla v libovolném počtu a pořadí, tak by byl výsledek stále nejednoznačný. Doporučuji :-)
_-0-_ napsal(a):
Při troše dobré vůle by šla považovat koule za jednostěnnou kostku, výhodou by byl poctivější výsledek. Ať bys tam napsal jakákoliv čísla v libovolném počtu a pořadí, tak by byl výsledek stále nejednoznačný. Doporučuji :-)
Jak mi házení koulí vyřeší dilema rozhodování mezi 4 variantama? Na to je ta čtyřstěnka mnohem vhodnější. Nebo je v tom nějaký skrytý humr, který jenom nechápu?
Kolombo napsal(a):
Jak mi házení koulí vyřeší dilema rozhodování mezi 4 variantama? Na to je ta čtyřstěnka mnohem vhodnější. Nebo je v tom nějaký skrytý humr, který jenom nechápu?
Přimělo by Tě to odpovědně přijmout vlastní rozhodnutí :-) Dubia fortuna je mrcha.
Jessica a Loki v jednom kole??🤔
několik kol jsem horko těžko vybárala a teď jdou proti sobě Ted a Loki? co mi to děláte :D hlas jde nakonec Tedovi...
Dilema medzi Loki a Jessicou no ocakavam, ze Loki dnes vyhra tak podporim JJ.
Dneska šel hlas Lokimu, protože na něj jediného jsem jednu dobu měla aspoň zálusk se podívat... Ted Lasso mi nesedl a zbytek mě minul.
Tohle bylo asi zatím nejtěžší vybírání..Jessica, Loki, Ted.....
Nakonec to vyhrál Ted.
Hlas pro Jessicu Jones, u Lokiho si to v mých očích pokazil ten s prominutím pitomý závěr. :-)