Jasně, že mě lákal Hercules, nebo Vinci, abych pro něj hlasoval - ale - kombinace téměř civilně pojatého herectví, oxfordského genia loci a pera britských scénáristů, to vše stvořilo nenápadný zázrak, který si hlas bez diskuse zaslouží.
Těžké rozhodování. Sice u Herkula jsem dřív v telce viděla pár dílů, ale Mladý Sheldon mě láká se podívat docela dost. Tak nakonec získává můj hlas :D
Hercules alebo Nikita 1.0, ťažké rozhodovanie, ale hlas nakoniec ide na legendárne cesty 😊
Jedině Da Vinci. Jasná věc.
Když jsem dala včera hlas remaku Nikity, tak dneska nemůžu jinak než originální kanadská La Femme Nikita :-). Žena, která spolu s Xenou formovala moje sledovací návyky :D. Herculovi hlas s čistým svědomím dát nemůžu.. Jednak byl vždycky nudnější a jednak mi to prostě kazí Sorbo a jeho vymytý mozek.
Dneska bez většího rozhodování klasika devadesátek jménem Nikita. Hercula jsem ještě něviděl a Da Vinciho mám sice v plánu, ale Nikitu jsem viděl komplet, a až na posledních 9 dílů to bylo více méně dobře sledovatelné (hlavně první a druhá série).