Hlasujte srabácky pro Xenu jako já, nebo vám andomache pozmění fasádu :-)
Tento hlas má stará klasika, Xena :D
_-0-_ napsal(a):
A já právě na truc hlasoval proti Xeně. Jediný, co ji zachraňuje, že má nejslabší konkurenci, co zatím byla vidět.
Fruiko napsal(a):
A já právě na truc hlasoval proti Xeně. Jediný, co ji zachraňuje, že má nejslabší konkurenci, co zatím byla vidět.
Ja som dal za, ale inak súhlasim. Vypadlo tu pár seriálov, ktoré si postup zaslúžili ďaleko viac.
První kolo, ve kterém fakt nemám pro koho hlasovat. A přitom bych tak ráda někomu lupla hlas jen čistě proti té uječené protivě.
Nevada napsal(a):
První kolo, ve kterém fakt nemám pro koho hlasovat. A přitom bych tak ráda někomu lupla hlas jen čistě proti té uječené protivě.
Tak jestli nabízíš... Hlásí se team DICKINSON ;D
dneska Wilfred... opakovaně jediný seriál, který jsem viděla :D
No konečně...
Nevadu raději nebudu komentovat, musím se psychicky připravit na zítřejšího zubaře a do toho mi vysoký krevní tlak nezapadá ]:D.
_-0-_ napsal(a):
A že sis vybral zrovna tuříny /-).
andromache napsal(a):
A že sis vybral zrovna tuříny /-).
Přišly mi příjemně sexistický :D
Samozřejmě, že Xena, s touhle konkurencí... ehm. Ale je dobře, že nebyla ve stejné nominaci třeba s Rizzles, to už by bylo větší dilema... Ne, to by měla smůlu.
Ale tuřínovou epizodu si nějak nevybavuju, myslel jsem, že to je 03x02 Been There, Done That, ale nejspíš ne.
No, s touhle konkurencí to je jasná Xena.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Ale tuřínovou epizodu si nějak nevybavuju, myslel jsem, že to je 03x02 Been There, Done That, ale nejspíš ne.
Je to 3x02 :-). Když se den konečně pohne dopředu a přeruší se smyčka, tak Joxer místo vajec donese k snídani tuříny :-). Z čehož má Xena neskonalou radost :D. (aneb "Já nevěděl, že je tak miluješ".. :D).
andromache ťuťuťu :)
Fruiko napsal(a):
Do písmene souhlasím.
Za mě love of my life Hailee Steinfeld :).
Corisan napsal(a):
dneska Wilfred... opakovaně jediný seriál, který jsem viděla :D
Taky jsem mu dal bodík. A kdo ne, tak nemá rád psy. :D Ale chápu, že historické dobrodružné seriály tady celkem měly svoji tradici.