Není nad čím rozmýšlet - Buffy! :D
Také nemám o čem přemýšlet: Longmire, který je bez šance.
SparkySpeirs napsal(a):
Není nad čím rozmýšlet - Buffy! :D
Souhlasím, jasná volba pro Buffy :D
Buffy to má určitě jasné, tak podpořím Verču.
Veronika Mars .. Buffy to mala iste tak teda Verca musi byt.
Konečne tu máme Buffy :-D
Buffy to má jisté, takže Veronica, ze které jsem viděl přece jen o trochu víc než z Buffy (myslím, že to je 4:2 :D).
Jinak si pomalu začínám dělat seznam seriálů, které bych tu očekával, a zatím se neukázaly (Knight Rider, Sue Thomas, Randall & Hopkirk, Charlie's Angels...), tak snad bude co nejkratší.
Dneska mám dilema.. Viděla jsem jenom Verču a Buffynu a Buffyně dávat hlas nechci protože s ní mám spousty nevyřešených problémů a z Veronicy jsem toho zas neviděla dost na to, abych jí mohla dát hlas s čistým svědomím.. Takže hádám, že dneska asi bez hlasu..
Janey T napsal(a):
Souhlasím, jasná volba pro Buffy :D
Buffy forever 😁
Tak nečekám, že Longmire postoupí, ale hlas jsem mu ráda a bez výčitek v tomto kole dala.
andromache napsal(a):
Buffyně dávat hlas nechci protože s ní mám spousty nevyřešených problémů
To mě zajímá. Co Buffka provedla?
Yellow napsal(a):
To mě zajímá. Co Buffka provedla?
Na prvním místě musím prostě jmenovat smrt Tary.. To jim neprominu. Plus mě Buffyna děsně štvala tím, že místo aby upíry vraždila, tak s nima chrápala. Ještě jí odpustím Angela, ale to,že nechala naživu tu peroxidovou zrůdu a ještě s ním skončila v posteli ani omylem. Plus byla poměrně dost zahleděná do sebe a ne vždycky se chovala jako dobrá kamarádka (jak Alex tak Willow na to párkrát skoro dojeli).. Není divu, že WIllow pak byla skoro celou sedmičku na můj vkus OOC...
andromache napsal(a):
Na prvním místě musím prostě jmenovat smrt Tary.. To jim neprominu. Plus mě Buffyna děsně štvala tím, že místo aby upíry vraždila, tak s nima chrápala. Ještě jí odpustím Angela, ale to,že nechala naživu tu peroxidovou zrůdu a ještě s ním skončila v posteli ani omylem. Plus byla poměrně dost zahleděná do sebe a ne vždycky se chovala jako dobrá kamarádka (jak Alex tak Willow na to párkrát skoro dojeli).. Není divu, že WIllow pak byla skoro celou sedmičku na můj vkus OOC...
Chvilku jsem musela přemýšlet, kdo je to Alex. 😅
Jo, chuděra Tara. Sloužila od začátku do konce jen jako milostny zájem Willow, nejdřív pro její coming out, potom pro její dark arc. Ale mám-li být upřímná, Willow si ji ani nezasloužila.
Ano, Buffy po nějaké 3.serii byla čím dál víc nesnesitelná, to je pravda. Ale tak, může být uklidňující, že vojela jen 3 upíry, ten zbytek zlikvidovala. Holka má kink no.😅 A tím, jak romantizovaní byli upíři pár let po skončení docela předběhla dobu.
Yellow napsal(a):
Chvilku jsem musela přemýšlet, kdo je to Alex. 😅
Jo, chuděra Tara. Sloužila od začátku do konce jen jako milostny zájem Willow, nejdřív pro její coming out, potom pro její dark arc. Ale mám-li být upřímná, Willow si ji ani nezasloužila.
Ano, Buffy po nějaké 3.serii byla čím dál víc nesnesitelná, to je pravda. Ale tak, může být uklidňující, že vojela jen 3 upíry, ten zbytek zlikvidovala. Holka má kink no.😅 A tím, jak romantizovaní byli upíři pár let po skončení docela předběhla dobu.
Já jsem si na toho Xandera, jakožto konzument Buffy v dabingu, nikdy nezvykla.. Ani když ho pak jako Xandera začli i dabovat. Prostě Alex a hotovo :D.
Nezapomeň na neplacenou chůvu pro Dawn, když měly Buffy, Willow a další plné ruce práce *eyeroll*.
Jo, kink který nesnáším a kink který pravděpodobně celou tu éru romantizování upírů vlastně začal. Ne díky jako :D. Proto taky říkám, že s ní mám spousty nevyřízených účtů :D.