Pennyworth - Batmanovské universum většinově moc nemusím, ale tohle pojetí mi sedlo.
Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 11. 2022 / 13:07:33
Ash ftw :D
Už jsem to psal jednou a nezbývá než zopakovat... los je sviňa :D
My vote is shipping up to Boston :D
I have a cunning plan...
Za mě pro dnešek rozhodně hlas Rizzoli & Isles, protože mám kompletně viděno všechny díly a taky se mi tato dvojka dost líbí. :D U ostatních mám v plánu teprve vidět :)
Janey T.
Sabrina. Videl som to celé. Mám v pláne aj Pennyworth ale po Gotham a Batwoman som si chcel dať pauzu od Gothamu.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
My vote is shipping up to Boston :D
Pun intendet ;)?
I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Dneska hlas Rizzleskám. Ash je na mě chvílema už až moc nechutnej a bohužel to nezachraňuje ani Ruby Knowby.. Zbytek mě minul.
I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Ash vs Evil Dead, srdcovka.❤️
Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯\_(ツ)_/¯
andromache napsal(a):
Pun intendet ;)?
Indeed.
I have a cunning plan...
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Indeed.
Muhehe :D.
Jednoznačně: Rizzoli & Isles .. miluju tento seriál.
ragelly napsal(a):
Ash ftw :D
Groovy :D
Non cuspi causa qui non debe cuspire