Hodně těžké, ale pochybuji, že Julie and the Phantom postoupí a zde jsem viděla všechny díly, tak ať má nějaký ten hlas, tak svůj tomuto seeiálu dnes věnuji :D
Knight Rider - ne, že by to bylo veledílo, to ani náhodou, ale byl to fenomen doby a k tomu je to jeden z mála (ne-li jediný) seriál, kde je vlastně auto (pravda, kognitivní a ukecané) v titulní roli.
Krátce jsem se rozhodovala mezi Will a Grace a Dash a Lily, ale nakonec zvítězila vánoční oddychovka :)
ragelly napsal(a):
Krátce jsem se rozhodovala mezi Will a Grace a Dash a Lily, ale nakonec zvítězila vánoční oddychovka :)
Měla jsem stejné dilema, ale hlas šel opačně 😀.
kumla napsal(a):
Měla jsem stejné dilema, ale hlas šel opačně 😀.
Alespoň to máme pěkně 50:50 vyváženě :D
Tak v tomto kole sa to ani nedá dať niekomu inému ako Knight Rider. Nie som nejakyý extra fanúšik, ale predsa je to len serial na ktorom som vyrastal a tie ostatné idú úplne mimo mňa.
Hmm, tak poprvé od začátku ankety bych chtěla tři hlasy.
edit po hlasování:
Dash a Lily dostali můj hlas a jsem za to moje rozhodnutí ráda :). Každopádně auto i W&G to mají také "jisté", takže žádné trauma.
Pre mna celkom vyrovnane kolo, ked ratam, ze okrem Will & Grace som videl vsetko. Velmi prijemne prekvapenie bol urcite Alex Rider (uz som si stihol zaobstarat aj knihy 😀), takze odporucam, no v tomto pripade nemozem inak ako hlasovat pre Kitta a spol. 😉
Dneska bez váhání K.I.T.T. & spol.
Hlas pro Julie and the Phantoms, ačkoliv nejsem věkově cílovka, bavilo mě to víc, než jsem čekala. :-)