Trochu jednodušší hlasování. Nejvíce z těchto seriálů znám Househo, takže dnešní hlas je jeho :D
Tohle bude asi masakr všech. Doktor je pěkně rozpitvá...
Dnešní los fakt za trest - nutit mě volit mezi Doktorem Housem a Peggy Carter :).
Jednoznačne Frasier!
To fakt nie je fer toto... niekedy nemam co tipovat a dnes hned traja... House, Frasier a Peggy... ale kedze Agentka ma moje srdce uz davno zajednane, tak ide hlas jej :)
Dnes trochu recesisticky, I love Lucy.
Ja viem ze House je TOP a aj Carter .. a Frasier je klasika tiez.
Můj hlas má jednoznačně Betty :))
Dnes kopem za House of House 😉
Dneska jedině Peggy.. Posedlost Housem nechápu.. Blb jeden.
phoboska napsal(a):
Jednoznačne Frasier!
Přidávám se, Frasier je legenda!
andromache napsal(a):
Dneska jedině Peggy.. Posedlost Housem nechápu.. Blb jeden.
Souhlas, je to blb a doma bych ho nechtěla ani na ukázku, ale takhle na dálku v bezpečí pokoje pobaví 😄
malina2035 napsal(a):
Souhlas, je to blb a doma bych ho nechtěla ani na ukázku, ale takhle na dálku v bezpečí pokoje pobaví 😄
Mě právě ani to ne :D. Pokud je mi někdo protivný v reálu, tak ho rozhodně nebudu milovat ani jako seriálovou nebo filmovou postavu, natož hlavní postavu. Plus seriál jako takový byl neskutečná nuda. Jeden z nejnudnějších doktorských seriálů co znám.
Frasier! Frasier! Frasier! Frasier! Frasier! Frasier! Frasier! Frasier!
Vlažný hlas pro Draculu, na kterého bych se z téhle sestavy asi někdy i podíval, zbytek ani náhodou. Sitcomy nemusím, až na asi dvě čestné výjimky, ani z 50. let (a to se považuju za seriálového archeologa).
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Vlažný hlas pro Draculu, na kterého bych se z téhle sestavy asi někdy i podíval, zbytek ani náhodou. Sitcomy nemusím, až na asi dvě čestné výjimky, ani z 50. let (a to se považuju za seriálového archeologa).
Tohle je prostě špatný Dracula no :D. I když je fakt, že bych možná nedala hlas ani tomu s Rhys-Meyersem.. Záleželo by na konkurenci.
andromache napsal(a):
Tohle je prostě špatný Dracula no :D. I když je fakt, že bych možná nedala hlas ani tomu s Rhys-Meyersem.. Záleželo by na konkurenci.
Hmm, ten asi taky ne, dobrý budou nějaký ty starší filmový verze, a že jich je... ve 30.-60. letech to byl top námět, se ani nedivím.
Hmm, ten asi taky ne, dobrý budou nějaký ty starší filmový verze, a že jich je... ve 30.-60. letech to byl top námět, se ani nedivím.
Tak já Draculu nemusím ať je v jakékoli podobě.. Jsem od dob Buffy strašně alergická na upíry, které někdo nezabil hned jak měl příležitost :D. Ten s Rhys Meyersem byl taky jediný, kterého jsem viděla...
andromache napsal(a):
Tak já Draculu nemusím ať je v jakékoli podobě.. Jsem od dob Buffy strašně alergická na upíry, které někdo nezabil hned jak měl příležitost :D. Ten s Rhys Meyersem byl taky jediný, kterého jsem viděla...
Tak já ještě nejsem (tak moc) ovlivněný Buffy, co se týče pohledu na upíry, zatím jsem viděl jen pilotní dvoudíl, budu muset v blízké době dohnat... Ne, že bych upíry nějak extra vyhledával, ale zatím se jim nevyhýbám. Po pár desítkách dílů se to třeba změní :D
Tak já ještě nejsem (tak moc) ovlivněný Buffy, co se týče pohledu na upíry, zatím jsem viděl jen pilotní dvoudíl, budu muset v blízké době dohnat... Ne, že bych upíry nějak extra vyhledával, ale zatím se jim nevyhýbám. Po pár desítkách dílů se to třeba změní :D
No, tak já nebudu spoilerovat no :D. Ale řekněmě, že se mi upíři zprotivili tím, jak z nich všichni dělají málem romantické hrdiny.. Leda kulové, máš jim stát hezky u hrobu a propíchnout při prvním příležitosti.. :D.
Hlas jednoznačně pro Agent Carter. :-)