Hranice patnácti let má z hlediska práva u fyzických osob velmi mnoho důsledků (v oblasti práv, povinností i trestní odpovědnosti). Je to takový předstupeň plnohodnotné způsobilosti k právním úkonům, je to polovina cesty mezi dětstvím a dospělostí. Je to ten nejšťastnější (když se povede) a nejvíce rozhodující věk, který determinuje další vývoj a vzdálenou budoucnost.
Pátnáctileté výročí SZ je něčím obdobným, je to ještě mladý a dynamický server, který si stále vybojovává své místo na světě a vytváří vazby s komunitou, která jej obklopuje a současně tvoří. Moc bych si přál, aby se v oblasti seriálové tvorby stala SZ v její blížící se dospělosti (za tři roky :-) nejnavštěvovanějším, nedostižným a nezpochybnitelným etalonem alespoň v České republice, etalonem, se kterým se ostatní servery, které se zabývají seriály, pouze poměřují. Má na to dobře našlápnuto.
Děkuji všem, kteří participují na tvorbě SZ, bez ohledu na jejich motivaci. Nebýt odhadem statisíců hodin (řád bude správně), věnovaných tvorbě formy a obsahu, by SZ nemohl být tím, čím je. Převážná většina "pracovní činnosti" byla vytvořena anonymními hobbysty/fanoušky, bez nároku na jakoukoliv odměnu - o to větší díky jim patří.
Škoda jenom, že se již dlouho nekonal SZ CON (k patnáctiletému výročí by byl býval "šel do figury"), na kterém by se stejně, jako v minulých letech, mohla osobně opakovaně setkat/seznámit alespoň část hardcore SZ.
Ještě jednou DÍKY A CONGRATULATIONS!
Všechno nejlepší k narozeninám! :) Nebýt tohoto webu, jen těžko bych si pamatovala, na co a kdy jsem koukala a kolik jsem toho viděla.
Velká gratulace :)
Hurááá, máme občanku. Vše nejlepší, a hlavně, DĚKUJEME.
Tak gratulace! 15 to už je hodně, to už by třeba mohlo být i to VIP bez otravných reklam...
Velká gratulace a hlavně velké díky všem kdo se na téhle úžasné stránce podílí.
Gratulujem nám :)
arthurcz napsal(a):
Tak gratulace! 15 to už je hodně, to už by třeba mohlo být i to VIP bez otravných reklam...
Při troše fantazie je. :-)
Všechno nejlepší, hrozně to utíká :)
Jinak dotaz: Co přesně vlastně znamená být VIP? Protože já si dávno všimla, že mi to na profilu svítí taky, nemám páru, jak jsem k tomu přišla (nejvíc to odhaduji kvůli tomu, že jsem jeden z serialzoních dinosaurů, ale vlastně nevím), a hlavně, co to pro mě znamená :D
Tak to všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, spousta nápadů a akcí. Ale i hlavně spoustu fanoušků, kteří se připojí a ať je nás tu stále více a více. Happy Birthday :) <3 A moc děkujeme :)
Všechno nejlepší, spoustu nadšených uživatelů, co se rádi vrací. Hodně zajímavých článků, anket atd... A jsem zvědavá, co jste jsi pro nás připravily.
Janna7 napsal(a):
Všechno nejlepší, hrozně to utíká :)
Jinak dotaz: Co přesně vlastně znamená být VIP? Protože já si dávno všimla, že mi to na profilu svítí taky, nemám páru, jak jsem k tomu přišla (nejvíc to odhaduji kvůli tomu, že jsem jeden z serialzoních dinosaurů, ale vlastně nevím), a hlavně, co to pro mě znamená :D
Jsou pozůstatky, kdo měl přístup do nové verze předspuštěním. Nové VIP to zařídí účet bez reklam a trochu vylepší watchlist a další funkce. Zatím jde vyřešit jen předplacením serialzoního newsletteru u Gazetista.
Supr 15. A kde to oslavíme?🥂
richardK napsal(a):
Supr 15. A kde to oslavíme?🥂
Podstatnější otázkou je kdy (a ke kolikátému výročí).
Letí to jak splašený. Já teda dneska na dortu sfouknu o trochu víc svíček, než má ten váš serialzonový. :D
Všechno nejlepší (i všem těm, kteří dneska slaví také narozeniny) a děkuji za vše, co pro nás děláte!
phoebess napsal(a):
Letí to jak splašený. Já teda dneska na dortu sfouknu o trochu víc svíček, než má ten váš serialzonový. :D
Všechno nejlepší (i všem těm, kteří dneska slaví také narozeniny) a děkuji za vše, co pro nás děláte!
Někteří dnes pro změnu slaví vlastní svátek, 14x (rok narození se nepočítá) obohacený o oslavu narozenin SZ:-)
Vse nej nej nej a jedte třikrát, čtyřikrát tolik k tomu! 🥰🥰🌷🌷
_-0-_ napsal(a):
Někteří dnes pro změnu slaví vlastní svátek, 14x (rok narození se nepočítá) obohacený o oslavu narozenin SZ:-)
A nesmíme zapomenout na Mezinárodní den válečných veteránů. 11. listopad je prostě den nabitý vzpomínkami a oslavami.
Jinak vše nejlepší k svátku, samozřejmě. :)
Jako Fruiko a spol. (aneb všichni, co se na fungování SZ podílejí) mají můj neskutečný obdiv. Děkuji moc za všechno, hlavně za ten čas, co tomu zdarma obětujete. To se dneska jen tak nevidí. Sama nepřispívám, takže jenom důkaz, jak je to vzácné.
Upřímně na začátku, když jsem se dozvěděla o eistenci SZ jsem si říkala proč, když je tady čsfd, kde jsem tehdy měla všechny statistiky a taky jsem se upřímně víc dívala na filmy než seriály, protože jsem si vždy myslela, že seriály zaberou moc času a proč seriál, když se to samé dá říct kratším filmem. No aspoň v tom čase jsem jsem se nespletla, to bere opravdu hodně (a to je jenom dívání se na seriály, nepočítám ty, co tady přispívají články apod.), ale jinak jsem naprosto otočila názor jak na seriály, tak na SZ. Seriály mi teď přijdou akorát a filmy mi přijdou, že jdou málo do hloubky, že bych chtěla vždy vidět víc.
No a bez SZ už si upřímně neumím představit svůj život, všechny funkce tady jsou naprosto luxusní a upřímně mi chybí u filmů na čsfd. Hodně jsem si zvykla na všechny pohodlnosti a zlepšováky a taky design, který mě upřímně u čsfd rozčiluje. Tím neříkám, že čsfd je špatné, furt je tam spoustu dobrého, jen že tady je to o kus příjemnější.
Takže všechno nejlepší k narozeninám a ať se daří dál.
phoebess napsal(a):
A nesmíme zapomenout na Mezinárodní den válečných veteránů. 11. listopad je prostě den nabitý vzpomínkami a oslavami.
Jinak vše nejlepší k svátku, samozřejmě. :)
Díky :-) Osobně mě ta časová shoda těší, zrod a existenci SZ považuji za významný dárek. Ani ta datace není špatná, vydrží-li SZ dostatečně dlouho, tak bude jednou slavit 11.11. svoje 111. narozeniny :D
Všechno nejlepší, miluju vás! :3
Mila SZ, vsetko len to najlepsie ku krasnym 15tym narodeninam. Hlavne ti prajem coraz viac stalych clenov a este viac kreativnych rokov 😍 Zaroven dakujem vsetkym, co sa na SZ podielaju, za skvely serialovy web, bez ktoreho si je to tazke predstavit 🎈🧨🎉🎁🎂
Všetko najlepšie, SZ!
Vďaka za pridanie možnosti filtrovať novo pridané seriály na streamovacích službách, to ma veľmi potešilo :) Len dal by sa tam ešte pridať filter, aby sa dali odfiltrovať novo pridané seriály aj podľa jednotlivých streamovacích služieb? Keď mám napr. len Netflix a Disney+, aby som si mohla jednotlivo odfiltrovať len tie, ktoré chcem (a.k.a. mať súčasne 2 filtre)? Ďakujem.
sonkad napsal(a):
Všetko najlepšie, SZ!
Vďaka za pridanie možnosti filtrovať novo pridané seriály na streamovacích službách, to ma veľmi potešilo :) Len dal by sa tam ešte pridať filter, aby sa dali odfiltrovať novo pridané seriály aj podľa jednotlivých streamovacích služieb? Keď mám napr. len Netflix a Disney+, aby som si mohla jednotlivo odfiltrovať len tie, ktoré chcem (a.k.a. mať súčasne 2 filtre)? Ďakujem.
To už jsem taky Fruikovi navrhovala, tak snad to klapne 🤞
A díky za vše Fruiko.
To už je zase 11. listopadu O_o? Ach jo.. Co se mě týče, tak je to sice rok nebo dva (už fakt nevím), ale s novou verzí se furt zžívám a furt vám mám za zlé totální vyříznutí titulků :P. Ano, vždycky se musí najít nějaký rejpal a já to moc ráda tentokrát (myslím ale, že ostatně jako každý rok :D) mileráda vezmu na sebe :P. Ale za timeline jsem svým způsobem ráda, konečně mám někde možnost se ventilovat a pořádně nadávat (někdy všemu a všem, takže upřímně lituju ty, kteří to na timeline po mě pak čtou).
Jinak, Fruiko, myslíš, že se někdy dočkáme těch cool levelů i na profilech? V diskusích jsou, ale docela mi chybí vidět progres, kolik mi zbývá do dalšího levelu a na kolikátce vlastně jsem, aniž bych musela hledat svoje příspěvky v diskusích.
Ale jinak všechno nejlepší.. Jsem zvědavá, jak dlouho bude Fruika ještě bavit se kódováním SZ zabývat... Třeba se dožiju aspoň těch 40 SZ narozenin :D.
Připojuji svou gratulaci Serialzone a velké poděkování všem, co pro nás tvoříte obsah. Jste úžasní.
Vše nejlepší 🎈
Páni, 15, tak všechno nej... a chce to parádní oslavu.
Gratulace 🥂
Gratuluji SZ webu k 15.narozeninám. 🥂
Moc moc děkuji za všechny letošní vychytávky. Nejvíce mě baví vlákno se seriály v sekci můj rok.
Přeji webu mnoho nových uživatelů a ti staří ať vydrží co nejdéle. Díky webu mám přehled a pořádek ve sledovaných seriálech. Ráda se zapojuji do soutěží a výzev. Už se nemůžu dočkat adventu. 🤩
Jinak se připojuji k andromache s prosbou cool levelu v profilu.
Všechno nejlepší a děkuji za Vaši skvělou práci :)
Gratulace.
Všechno nejlepší!
Vše nejlepší k narozeninám, stále spoustu skvělých článků, seriálů i fanoušků :) Jsem s vámi jen 9 let, ale každý rok mě to baví víc a víc. Děkuji za vaši práci a jsem vděčná, že se někdy můžu přidat a být trochu kreativní.
Všechno nej, ať to pěkně šlape i nadále!!
A kdyby se do budoucna poštěstilo i to hodnocení po sériích.. hmm.. 😁😉
Vše nejlepší k polokulatému výročí. Je skvělé podílet se na tomhle webu, byť jen trochu, jak vyjde čas. Jsem tu necelé tři roky, ale za tu dobu se web neuvěřitelně zdokonalil a díky všem, kteří se na tom podílejí, i všem, pro které jsou stránky budovány. Máte velký obdiv za neutuchající nadšení v dost náročné práci.
Jinak se připojuji k andromache s cool levely na profilu a k Matuush s hodnocením po sériích.
Taky přeju vše nejlepší, 15 už je úctyhodný věk... Jdu si na vás dát pivo.
Gratuluji
Všetko najlepšie 🥂
Happy birthday a velké díky, že na tomhle super webu makáte ☺️
všechno nejlepší. Škoda, že teď na sz nemám moc času - nové povinnosti a zachvátila mě spisovatelská horečka a snažím se něco "sepsat."
sonkad napsal(a):
Všetko najlepšie, SZ!
Máte to tam.