Moc se těším na Criminal Minds: Evolution. Viděla jsem všechny série původního Criminal Minds, tak si tohle nemůžu nechat ujít.
Až se divím, že Vám utekla tato zajímavost Welcome to Chippendales. Seriál podle skutečnosti - přidávám citaci z jednoho magazínu :Při cestě za splněním snu však nebral na nikoho ohled a k penězům a úspěchu si to namířil doslova přes mrtvoly." Režíruje Craig Gillespie a to je jasná indicie, že tady se bude hrát první liga.
Wednesday je jasné, Echo3 vypadá dobře a Staged miluju, takže za mě dobré tipy ;)
Já se hlavně těším na Criminal Minds: Evolution. Původní seriál i bratrské odnože jsem viděla kompletně a tento seriál prostě patří do mého srdíčka, ke kterému se budu vždy ráda vracet. Takže na Evolution se fakt těším a jsem hrozně zvědavá, jaké to bude a jak si povedou. I když určitě jistý strach, aby to nakonec nebyl propadák mám. I tak se těším :D
richardK napsal(a):
Až se divím, že Vám utekla tato zajímavost Welcome to Chippendales. Seriál podle skutečnosti - přidávám citaci z jednoho magazínu :Při cestě za splněním snu však nebral na nikoho ohled a k penězům a úspěchu si to namířil doslova přes mrtvoly." Režíruje Craig Gillespie a to je jasná indicie, že tady se bude hrát první liga.
Taky jsem si říkal, že si to nikdo nevybral, ale já mám tenhle týden jasnou Wednesday. :-D A taky jsem si říkal, že je překvapení, že jsme se vlastně vůbec vzájemně netrefili do svých tipů.
Fruiko napsal(a):
A taky jsem si říkal, že je překvapení, že jsme se vlastně vůbec vzájemně netrefili do svých tipů.
To je asi dobře, každý si všímá toho svého a pak je výběr pestrý. A nakonec se "chybějící perla" doplní v diskusi😎
Pěkná náhodička s pokračováním CM, zrovna sjíždím celý seriál. Na Evolutions bych se i těšila, kdyby tam byl i Reid :/ z původního seriálu pro mě byly epizody bez něj ty nejnudnější... Na druhou stranu trailer vypadal fakt dobře o.O
A Wednesday si určitě nenechám ujít, ovšem bůhví kdy se k ní dostanu :D
Pre mňa najviac Wednesday, trailer vyzeral super. Takisto skúsim Criminal Minds, bol to môj obľúbený seriál, aj keď posledné série som nevidela. Echo3 dám určite šancu tiež a skúsim aj spomínaný Chippendales 😁 Takže ma čaká nabitý týždeň 😁
Já jsem tak nadrženej na Wednesday, že mám zároveň děsnej strach ze zklamání :D.
CM jsem nikdy nesledoval, ale díky místním ohlasům to zkusím.
_karel_ napsal(a):
Já jsem tak nadrženej na Wednesday, že mám zároveň děsnej strach ze zklamání :D.
Přesně.
Hodně mě zajímá Criminal Minds: Evolution. Původní Criminal Minds jsem sledovala, jen mi chybí poslední série dokoukat, ale tento typ seriálů mě baví. Takže je velmi pravděpodobné, že do mého watchlistu poputuje i tato novinka.
Dále si počkám na NPL Wednesday. Dle toho se rozhodnu, zda se pustím do téhle novinky.
Dle popisu se mě zaujalo i Echo 3, tak uvidíme.
Děkuji moc za novou rubriku. Pomůže mi to si trochu utřídit mé myšlenky na novinky.
Hodně se těším na pokračování Criminal Minds (absence Reada mi naopak nevadí, co ho začali trochu víc vystrkovat do popředí, přestal mě jako postava bavit) a jsem zvědavá na ECHO 3, protože akce není nikdy dost.
Zkratka rubriky mě neskonale baví :D.Už jenom proto, že některé seriály můžou během sledování fakt působit, jako že jsi na TRIPu :D.
Fruiko napsal(a):
Taky jsem si říkal, že si to nikdo nevybral, ale já mám tenhle týden jasnou Wednesday. :-D A taky jsem si říkal, že je překvapení, že jsme se vlastně vůbec vzájemně netrefili do svých tipů.
Kebyze prispievam, tak si to urcite vyberiem, celkom ma to zaujalo. Samozrejme Criminal Minds a Wednesday nesmie tento tyzden chybat ale som uprimne zvedavy aj na Chippendales 😉
Corisan napsal(a):
Pěkná náhodička s pokračováním CM, zrovna sjíždím celý seriál. Na Evolutions bych se i těšila, kdyby tam byl i Reid :/ z původního seriálu pro mě byly epizody bez něj ty nejnudnější... Na druhou stranu trailer vypadal fakt dobře o.O
A Wednesday si určitě nenechám ujít, ovšem bůhví kdy se k ní dostanu :D
Uplny suhlas, tesim sa na to, ale bez Reida to proste nebude ono.
_karel_ napsal(a):
Dtto.
Nejvíc se těším na Wednesday... Ale taky hodně očekávám od Pitch Perfect, sice to je taková blbost, ale trailer vypadal zábavně. :)
určite dám šancu Wednesday :) na to sa teším ako malé decko :D uvidíme či to nebude prepadák, ale modlím sa aby nie :D ooo a Criminal Minds je srdcovka už teraz viem, že to budem musieť pozerať cez deň :D ja som strašný posera a vďaka za novú rubriku, extrémne to pomôže si utriediť myšlienky :D