Myslím, že něco takového by mohla být přímo serilová bomba. Muzikály i puberťáky ze střední jsme už na seriálovém poli měli, tohle bude novinka. Záleží na spoustě faktorů, ale rozhodně zkusím, až to vyjde. :)
Clear napsal(a):
Myslím, že něco takového by mohla být přímo serilová bomba. Muzikály i puberťáky ze střední jsme už na seriálovém poli měli, tohle bude novinka. Záleží na spoustě faktorů, ale rozhodně zkusím, až to vyjde. :)
Navíc je to kabelovka, která se rozhodně nebojí přímého a drsnějšího přístupu, taky se mi nápad zamlouvá. Jsem zvědavá, co s tím Starz provede.
tak na tohle jsem rozhodně zvědavá. TOhle tu ještě nebylo, takže jestli jim vyjde i obsazení a scénář, tak by to fakt mohla být pořádná pecka.
Prosím, prosím, ať je to co nejdříve! Zní to opravdu dobře...
podle toho popisku mi to dost připomnělo black swan. a to by teda nebylo vůbec špatný
před chvílí jsem náhodou narazila na informaci o chystaném seriálu - prosím, jsou nové informace? Natáčí se a má už jméno? Díky za jakoukoliv zprávu.
annadufi
an.dufkova napsal(a):
před chvílí jsem náhodou narazila na informaci o chystaném seriálu - prosím, jsou nové informace? Natáčí se a má už jméno? Díky za jakoukoliv zprávu.
annadufi
Projekt zatím stále nemá název. Google mi našel, že začátkem října probíhaly castingy na baletky a baleťáky, jinak zatím nic nevím :/