Já se na něj vždycky těším víc jak na čokoládovej :D. Moc díky všem výrobcům!
Ten nejlepší adventní kalendář, jaký znám! Člověk po něm nepřibere, nic nestojí a navíc dostanu občas tipy na seriály, které neznám. :)
Na predvianočnom období je super akurát tento váš adventný kalendár... Seriálová hádanka mi dnes naskočila okamžite, od filmovej som musela odísť, aby mi len tak náhodne docvaklo ako je to zase dobre vymyslené.
litllewitch napsal(a):
Já se na něj vždycky těším víc jak na čokoládovej :D. Moc díky všem výrobcům!
My už doma sladký ani nevedeme a spoléháme na seriálový a filmový :)
Je to tu :) Veľmi sa teším :)
Všem, kdo se na tomto podílí moc děkuji. Každý rok se na to těším. Na ten čokoládový vždy zapomenu, ale na toto ne :D Klobouk dolů a hurá do trápení mozkových závitů :D
Na jednu stranu jsem rád a děkuji za hádanky. Na tu druhou jsem ale zděšený, že už je zase prosinec a já nemám dárky (ani tušení, jaké dárky koupit)...
Ale co, hádanky jsou hádanky. Všem hodně štěstí s luštěním. Here we go again :)
Je to super. doufám, že se mi to letos konečně povede celé. Minulý rok mi myslím chyběla asi 4 okénka. :D
Sice jsem se dnes hned na začátku zasekla, ale bylo to jednoduché, tak snad to tak půjde i dál.
Jupí, to je krásné překvápko! Já na kalendář úplně zapomněla:D
Jé, to je super! První hádanka lehká, ale letos asi bohužel raději vynechám, na to, abych nad něčím zas celé dny přemýšlela, bohužel není čas :).
Drunk_Queen napsal(a):
Jé, to je super! První hádanka lehká, ale letos asi bohužel raději vynechám, na to, abych nad něčím zas celé dny přemýšlela, bohužel není čas :).
Srabe.
nemám ráda čokoládu, takže vždycky místo normálního adventního kalendáře se naprosto těším na tenhle :D
Já taky koukala hned po půlnoci jestli náhodou nebude .o))
Tak uvidíme jak to letos půjde určo vyzkouším, moc děkuji těším se...
Jako musím se přiznat, že jsem na to uplně zapomněla. Pak jsem otevřela první okénko 3 minuty přemýšlela a jsem na sebe byla tak pyšná, že jsem na to přišla! Nejlepší část Vánoc
Konečně je to tady :D A na rozjezd lehká;D Díky, you made my day.
Fruiko mohla by být nahoře zase ikona stromečku vedle doručené pošty 🙏? Moc díky
Díky moc za tuto adventní radost :D Já jsem ráda, že díky tomu poznám jiné uživatele :D
Klidný advent všem.