Diskuze k článku Netflix TOP 10 za 47. týden – Wednesday trhá rekordy
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
30. 11. 2022 / 13:42:09 (před 102 týdny)
off

Jako já u Wednesday čekala velká čísla a fakt zaslouženě, ale takhke hodně teda asi ne 😉. Jinak upřímně pokles Koruny se dal čekat, tahle období kdy se blížíme k aktuálnímu dění které si už prostě pamatujeme netahnou tolik, plus obsazení mužských rolí tomu taky moc nepomáhá. Jinak celkem jsou tam zajímavé seriály a teda už jsem Monstrum nečekala ani v našem žebříčku, stále překvapuje. Opět moc díky za souhrn.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 11. 2022 / 14:03:24 (před 102 týdny)
off
Deaneira napsal(a):

Jako já u Wednesday čekala velká čísla a fakt zaslouženě, ale takhke hodně teda asi ne 😉. Jinak upřímně pokles Koruny se dal čekat, tahle období kdy se blížíme k aktuálnímu dění které si už prostě pamatujeme netahnou tolik, plus obsazení mužských rolí tomu taky moc nepomáhá. Jinak celkem jsou tam zajímavé seriály a teda už jsem Monstrum nečekala ani v našem žebříčku, stále překvapuje. Opět moc díky za souhrn.

Prave pozeram posledne 3 casti aktualnej 5.serie Koruny a presne to iste mi napadlo ohladne sledovania. Akoze serial je stale super, ale asi ako sa to viac blizi k pritomnosti, uz to nie je take, ako predosle serie. Tazko sa to vysvetluje...😉