Diskuze k článku Anketa: Jmenuji se seriálově (top 84, nominace 3)
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 12. 2022 / 13:05:10 (před 102 týdny)
off

MacGyver, i když na Hannibala se taky chystám, až přečtu knížky/shlédnu filmy. (Já vím, já vím, kulturní nedovzdělanec... :D, ale pracuju na nápravě.)
Hannibala více znalí: Jak moc se seriál drží knižní předlohy? Nebo je to něco úplně mimo původní příběh?

I have a cunning plan...
Editováno: 2x | Naposledy: 3. 12. 2022 / 13:27:57
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 12. 2022 / 13:08:51 (před 102 týdny)
off

Těžká volba. Lucifer či McGyver? Těžké ale nakonec dávám na starou klasiku takže hlas má McGyver 😁

Janey T.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 12. 2022 / 13:19:40 (před 102 týdny)
off

Jack O'Neill (pardon, MacGyver), už jen za to, jak vyčníval mezi soudobými seriály.

Kdyby byl Lucifer zakončený po první řadě, tak bych moc neváhal, ale to, co z něj dokázali v dalších řadaách spáchat producenti/tvůrci, to je trestuhodné.

No a potom je tady Poldark, což je sice romantická sračka, jaké fakt nemusím, ale natolik skvěle udělaná, že jsem se na ni díval od začátku do konce.

EDIT:

Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Hannibala více znalí: Jak moc se seriál drží knižní předlohy? Nebo je to něco úplně mimo původní příběh?

Je to jen slabý nastavovaný a pozměněný odvar předlohy, ujetý hodně do temna, který si hraje na psychologické dílko v tajemném prostředí a nechutných situacích. Osobně jsem měl pocit, že je to ždímačka lecterovského brandu, produkující oběživo, která není založena na příběhu, ale na šokujícím zobrazování morbidit. S ohledem na hodnocení seriálu se mnou většina souhlasit nebude.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 2x | Naposledy: 3. 12. 2022 / 14:30:53
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 12. 2022 / 15:28:09 (před 102 týdny)
off
Janey T napsal(a):

Těžká volba. Lucifer či McGyver? Těžké ale nakonec dávám na starou klasiku takže hlas má McGyver 😁

Presne takto aj ja 😁

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 12. 2022 / 18:50:24 (před 102 týdny)
off

Lucifer se o hlasy bát nemusí, takže Angus :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 12. 2022 / 20:38:09 (před 102 týdny)
off

Lucifer vs. MacGyver, tu som sa musel naozaj dlhšie zamyslieť, Lucifera mám v TOP 10, ale hlas musím dať MacGyverovi- Legenda

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 12. 2022 / 21:14:43 (před 102 týdny)
off

Dnes MacGyver, ale ako som zbadal Lucifera, tak zacinam mat silny pocit, ze zasa to vyhraje 😁

Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 12. 2022 / 21:49:18 (před 102 týdny)
off

A prichadzaju tie tazke kola... Lucifer by bol tiez u mna v hre, ale kedze posledne dve serie boli utrpenie (hlavne ta posledna), tak to dnes bolo MacGyver vs Dash a Lilly... a hlas nakoniec pre MacGyvera

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
4. 12. 2022 / 10:57:37 (před 102 týdny)
off

Dneska to bylo opět jednoduché, hlas pro Lucifera. :-)

Mad.Awe