Sherlock - mimořádně vydařená modernizace (až reboot) známých literárních předloh - pro nic jiného tentokrát hlasovat nemohu a myslím, že nebudu sám.
Tentokrát po dlouhém zvažování nakonec dávám hlas Sherlockovi :D
Dnes pre mňa dosť nabitá skupina, Colomba, Herkula, Joeyho aj Toma a Jerryho som videl komplet, v minulom kole som hlasoval za každého z nich, ale nakoniec Tom a Jerry.
Colomba s Sherlockem vyloženě nesnáším (Sherlocka ale víc, umlátit a ještě by to bylo málo hovado jedno), takže to pro mě bylo dilema mezi Reacherem a Tomem s Jerrym.. Nakonec to u mě vyhrála grotesková klasika...
andromache napsal(a):
...umlátit a ještě by to bylo málo hovado jedno...
Přecitlivělostí viditelně netrpíš :-)
_-0-_ napsal(a):
Přecitlivělostí viditelně netrpíš :-)
Přecitlivělostí na co :D? Občas, když nemůžu usnout, tak si představuju mučení postav, které vyloženě nesnáším :D. A umím být hodně kreativní :D.
andromache napsal(a):
Přecitlivělostí na co :D? Občas, když nemůžu usnout, tak si představuju mučení postav, které vyloženě nesnáším :D. A umím být hodně kreativní :D.
Do LGBTQQIAAP+++ skvěle zapadáš :D
Btw., končí představy sadistickou vraždou? Plánuješ překročit rámec pouhé imaginace a rétoriky?
Přátelé milující srdíčko pláče, ale Joeymu to dát nemůžu, musím volit Toma & Jerryho :).
_-0-_ napsal(a):
Do LGBTQQIAAP+++ skvěle zapadáš :D
Btw., končí představy sadistickou vraždou? Plánuješ překročit rámec pouhé imaginace a rétoriky?
Ano, sadistickou vraždou končívají (i když ne vždycky, občas stačí dobře umístěný sniper a stačí, akorát jsem teda včera vymýšlela co nejenenápadnější podobu pro TARDIS, abych s ní mohla všude :D) a ne překročit rámec pouhé imaginace fakt neplánuju. Fantazie bohatě stačí. Byť existují jedinci, které bych si mrtvé vidět přála, to je pravda. Ale sama je ze světa zprovodit nepůjdu.
andromache napsal(a):
...a ne překročit rámec pouhé imaginace fakt neplánuju. Fantazie bohatě stačí. Byť existují jedinci, které bych si mrtvé vidět přála, to je pravda. Ale sama je ze světa zprovodit nepůjdu.
Děkuji za ubezpečení, bude se mi lépe spát :-)
_-0-_ napsal(a):
Děkuji za ubezpečení, bude se mi lépe spát :-)
No, jde hlavně o to, že většina těch, které chci mučit je pro mě nedosažitelná.. You on the other hand.. :D :D. Ale ne, fakt zůstává jenom v rámci imaginace. Jsem líný a relativně klidný člověk na něco takového :-).
Hlas pro Sherlocka, i když Tom a Jerry by si hlas také zasloužili. :-)