Tak jestli Prima láká primárně na Cesty domů, tak je to fakt smutný :)
Od Primy jsem teda cekal vic, hodne velka slabota... :(
Ale vsiml jsem si, ze od unora zacinaji na COOLu opakovat Chucka S4, tak treba pak hned navazou premierou S5. :)
Žádná extra sláva to není, ale na rozdíl od Novy aspoň nemám pocit, že by si z nás Prima dělala srandu.
bundaboy napsal(a):
Od Primy jsem teda cekal vic, hodne velka slabota... :(
Ale vsiml jsem si, ze od unora zacinaji na COOLu opakovat Chucka S4, tak treba pak hned navazou premierou S5. :)
co bylo už dříve avizováno tak 5. série přijde na jaře
P.S. v kolik maj tu reprízu, jestli to je zas o víkendu od 9(nebo dřív) ráno tak je to běz
Sal3m napsal(a):
P.S. v kolik maj tu reprízu, jestli to je zas o víkendu od 9 (nebo dřív) ráno tak je to běz
Bohuzel to tak je, repriza pojede v klasickem case po 9h v sobotu a v nedeli. :(
No...nevypadá to moc slavně... Ale třeba má Prima ještě něco v rukávu.
Docela zklamání... doufám, že Prima přijde dodatečně s něčím lepším.
Judita napsal(a):
Žádná extra sláva to není, ale na rozdíl od Novy aspoň nemám pocit, že by si z nás Prima dělala srandu.
Souhlasím, myslím že to s tím Dalasem Nova vážně přehnala :-D.
Jinak nic jiného než Revenge mě na jarním programu moc nezaujalo.
Doufám, že někdo (je jedno kdo) přijde na české obrazovky se seriálem Once upon a time, je fakt super a lidé by ho zde měli poznat.
Je ale škoda, že lidé nejeví zájem o titulky. Především anglické titulky jsou pro středně pokročilého v angličtině skvělý nástroj, jak se zdokonalit v tomto jazyce.
Dotaz : Bude se dál vysílat Kdo Přežije na Prima Cool? A jaké série se ještě budou vysílat a do kdy se bude vysílat Kdo Přežije?
terezka723 napsal(a):
Dotaz : Bude se dál vysílat Kdo Přežije na Prima Cool? A jaké série se ještě budou vysílat a do kdy se bude vysílat Kdo Přežije?
Ano bude, až po Redemption Island - 22. série. V Americe teď bude začít 26. takže to asi budou vysílat hned po tom. Do kdy si můžeš spočítat ;)
Pro ty, co nevedou Twitter, tak v článku update a odpovědi na některé otázky z diskuze. ;-)
Calliope napsal(a):
Souhlasím, myslím že to s tím Dalasem Nova vážně přehnala :-D.
Novej Dallas je super:) V současnosti to je jedinej seriál, na kterym se shodne komplet ženské osazenstvo naší rodiny, takže jsem zavrhla i stahování a každou neděli sdílíme televizní chvilku. Takový retro :D
K tématu: Prima nepotěšila, nezaujalo mě vůbec nic, Revenge plánuju zkusit už dlouho, ale v originále.
Já se těším hlavně na Partičku :) možná se podívám i na ty dorty :) ale jinak mě nic nezaujalo. Jinak zkusím i Prima ZOOM, myslím si, že to bude dobrý, takový nenáročný :)
Tak Prima je bohužel zaměřená hlavně na střední a straší generaci. Jejich vlastní produkce je bohužel dosti slabá, ostatně jako u všech našich televizí. Jen mě tak napadá. Kolik by asi stálo natočit nějaký skutečně kvalitní český žánroví seriál? Třeba pokus o sci-fi, fantazi nebo něco podobného? Hlavně ne další nudné, amatérské rodinné telenovely jako Cesty domů!
Jinak na nové řady Dextra a dalších seriálů se sice těším ale stejně jako všichni tady jsem je už v originále viděl, takže si je samozřejmě rád připomenu. :-)
Rád bych se ale zeptal jestli na COOLu budou i nové série Supernaturalu a také by bylo pěkné kdyby konečně na některé televizi (nejlépe na COOLu) odvysílali seriál Firefly.
Jsem taky trochu zklamaná, nové sezony na Coolu jsou super, ale víc by mě zajímalo jak to bude s New Girl, NCIS: Los Angeles a Hawaii five-0.
amelia.cz napsal(a):
NCIS: Los Angeles a Hawaii five-0.
Hawaii bude 2. řada.
NCIS bude 3. řada.
New Girl netuším.
Mysliveček star trekovec napsal(a):
A co Star Trek: Voyager ? Bude, nebo ne?
už je to v článku. Upřesním, Voyager bude až skončí Hvězdná brána :)
Tak na voyager se těším, i když už jsem ho viděl aspon 5x :-D
Diky za odpovedi od Primy. :)
Ja uz se nejakou dobu tesim na dalsi rady Sons of Anarchy a Burn Notice. A Prima dela zatim vse pro to, abych se na ne vykaslal a zkusil oba serialy v originale... Blbe je, ze uz jsem zvykly na dabing, takze jeste zkusim chvili vydrzet. :/
bundaboy napsal(a):
Diky za odpovedi od Primy. :)
Ja uz se nejakou dobu tesim na dalsi rady Sons of Anarchy a Burn Notice. A Prima dela zatim vse pro to, abych se na ne vykaslal a zkusil oba serialy v originale... Blbe je, ze uz jsem zvykly na dabing, takze jeste zkusim chvili vydrzet. :/
Na Sons of Anarchy se teším taky. :-)
Jako milovník stanice Discovery (a sem tam National Geographic nebo Spektrum) jsem zdaleka nejvíc zvědavý na Primu Zoom :) Doufám, že to bude stát za to... Upoutávky rozhodně vypadají dobře, tam by mě zajímala programová lákadla taky :)
O mnoho lepší než konkurenční TV stanice
yinloveyang napsal(a):
Je ale škoda, že lidé nejeví zájem o titulky. Především anglické titulky jsou pro středně pokročilého v angličtině skvělý nástroj, jak se zdokonalit v tomto jazyce.
můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
jsem ale příjemně překvapená, že se prima neschovává s ocasem staženým mezi nohama jako nova, ale pustila se i do toho, aby se zkontaktovala se skutečnými fanoušky (narozdíl od novy, která sice vysílá volejte novu, ale dotazy jsou tam obvykle velmi stupidní, což i napovídá obvyklé loučení - vaše posluchačka z... (to ti lidi nemají na televizích obraz?)). taky vidím, že prima začne vysílat 2. řadu grima hned po jejím odvysílání v americe, na české poměry málem zázrak. očividně se aspoň trochu snaží, což o jiné nejmenované telvizi, všichni víme, říct nemůžeme.
Prima Cool slibovala, že odvysílá úplně celý seriál Akta X, ale skončila 7.sérií, i když je těch sérií celkem 9. Proč? Bavilo mě to. Jinak Prima Zoom je fajn a jsou tam dost zajímavé pořady.
skončila? kdy? protože včera jsem při listováním programy akta x zahlédla.
Včera byl odvysílaný poslední díl Akt X a jak jsem koukala, tak do 20.2. tam žádný další není. Dál nevím, dál ještě nejsou uvedené programy TV.