Kinematograficky významná díla nepochybně docenění nedojdou (jako např. Riget).
Došel jsem ke Cordovovi, a na základě toho nabyl dojmu, že nemá cenu zbytek číst.
Otázka zní. Chcete tipovačku, nebo si počkáme až na Glóby?
Fruiko napsal(a):
Tipovaček není nikdy dost :-)
Milly Alcock a Matt Smith ako vedľajšie postavy?! Koho potom rátajú za hlavných, drakov? 🤣
_-0-_ napsal(a):
Tipovaček není nikdy dost :-)
Tak až zítra. Mám asi chřipku a nechce se mi už z postele.
Souhlasím, taky si rád zatipuji, takže ať je to jen chřipečka👍
Fruiko napsal(a):
Tak až zítra. Mám asi chřipku a nechce se mi už z postele.
Díky :-)
Chřipka je svině!
Jako první pomoc Ti posílám fragment ze seriálově zpraseného románu Aldouse Huxleyho - Konec civilizace (Brave New World): "Zaveďte mě k ní," pravil divoch a snažil se mluvit obvyklým tónem. ... "Streptokoku, streptokoku, jdi ode mne na sto kroků..." – Jak krásně to zpívala!...
sonkad napsal(a):
Milly Alcock a Matt Smith ako vedľajšie postavy?! Koho potom rátajú za hlavných, drakov? 🤣
Hlavní berou Emmu D'Arcy, protože bude stálou tváří. Milly je jen dočasná herečka. Ale Matt Smith tedy překvapil, asi brali jako hlavního v téhle sérii Paddyho?
Fruiko napsal(a):
Rad si zatipujem
Vdaka
Ak nevyhrá The Offer a Matthew Goode tak neexistuje spravedlnosť. Budem držať všetky palce na rukách a aj nohách.
Fruiko napsal(a):
Tipovačka už je ready.
Juchů :D Teď jenom doufat, že to ten Trier a Riget fakt vyhrajou :D
Kolombo napsal(a):
Juchů :D Teď jenom doufat, že to ten Trier a Riget fakt vyhrajou :D
Once more - to se k mé lítosti nestane. Nejen kvůli tomu, že je Riget na světelné roky vzdálený duševním schopnostem/pozornosti mainstreamového diváctva, ale také kvůli hrůze, kterou pocítí hlasující woke dušinky již při sledování S03E01.
Jeden z nejpozoruhodnějších a nejdokonalejších seriálových počinů je bohužel bez šance :-(
Btw., prosím autora článku, aby opravil ostudně chybné označení/název Kingdm Exodus (MUBI) na Kingd-o-m Exodus (MUBI) a doplnil link, který má vést na Riget.