Propadla se ale 5. série The Crown (Koruna), která podle všeho brzy skončí v propadlišti dějin.
IMO tím, jak má Netflix týden co týden plnou prdel premiér, tak udržet se v top 10 (nebo top 5) měsíc je docela dobré.
Wednesday je podle očekávání stále na vrcholu a bude fakt zajímavě jak si povede dál. True crime Netflix prostě umí a je to znát. U nás Dahmer stále v topu fakt zajímavé, s množstvím novinek se takhle držet.
ragelly napsal(a):
IMO tím, jak má Netflix týden co týden plnou prdel premiér, tak udržet se v top 10 (nebo top 5) měsíc je docela dobré.
Ona klesala docela rychle a brzo se na ni zapomene, myslím že jsem to psala minulý týden, jak se příběh přiblížil aktuálnímu dění, dost to ztrácí to kouzlo hlavně prvních sérii. Pro mě už jsou to věci které si pamatuju a upřímně mužské obsazení no můj šálek kávy to není.
Deaneira napsal(a):
Ona klesala docela rychle a brzo se na ni zapomene, myslím že jsem to psala minulý týden, jak se příběh přiblížil aktuálnímu dění, dost to ztrácí to kouzlo hlavně prvních sérii. Pro mě už jsou to věci které si pamatuju a upřímně mužské obsazení no můj šálek kávy to není.
Jasně, já jsem neviděla, nevyjadřovala jsem se k obsahu, ale spíš k tomu, že se měsíc drží v top 5, což mi v rámci neustále přibývající konkurence přijde jako úspěch.
ragelly napsal(a):
Jasně, já jsem neviděla, nevyjadřovala jsem se k obsahu, ale spíš k tomu, že se měsíc drží v top 5, což mi v rámci neustále přibývající konkurence přijde jako úspěch.
Upřímně na to jaký to měl být hit, zvlášť když uvazime kdy série vyšla, tak mi moc jako dobrý výsledek nepřijde 🤷♀️
ragelly napsal(a):
Imho seriál, co není v topu těch 28 dní od premiéry, je pro Netflix mrtvý seriál. Hity většinou mají 10+ týdnů v top 10 globální.
ragelly napsal(a):
Tak ono piata seria bola vyborna, ale miestami to bolo pre mna trochu utahane, takze asi sa ani necudujem, ze to predbehnu tak skoro ine novinky. Ale zasa chapem, ze je toho dost vela teraz na Netflixe takze serialova konkurencia je velka.