Presne ako obe pisete, prijemna vianocna jednohubka. Postavy su velmi sympaticke, ci uz hlavne alebo vedlajsie, a uz od zaciatku vas to taha fandit hlavnej dvojke. Urcite by som privital aj pokracovanie.
To finále mě zničilo, byl jsme z toho hrozně naměkko a ještě mi bylo líto, že to končí. Podle mě se na tenhle seriál jen tak nezapomene, i když to neustálé míjení se bylo šíleně otravné. :D
Mám taky dokoukáno. Ta romantická linka byla parádně napsaná! Taková plná nekonečna umělých překážek a sexuálního napětí, přesně jak to mám ráda 😂 Skvělá délka epizod mě nutila to zhlédnout komplet na posezení a vůbec nelituju. Neříkám, že si to budu pamatovat navždy, ale aktuálně jsem spokojená moc. To finále bylo úžasné a ten nezajímavý název vlastně fungoval jako strašně hezká metafora.
Jak jsem předpovídala, všechny ty příběhy postav se hezky promíchaly. Mně osobně se stejně nejvíc líbila linka Bruna a Alexe a taky toho nejlepšího kámoše od Bruna se ženou (to fakt nečekaně) a naopak mě moc nebavila Vera s její přítelkyní a všechna ta dramata a pokusy okolo jejich vztahu. Jako celek jsem si to však užila, hlavně Silvestrovskou epizodu, která se odehrávala v jedné hodině, a pořád si stojím za tím, že zakomponovat to do okolí vánočních svátků byl ten nejlepší krok.
I když to bylo parádní, tak prodloužení vlastně nechci, protože konec byl ideální a neumím si představit, že se zas budu dívat, jak se rozchází a míjí celou další sérii 😁