Už tu vidím všechny ty nenávistný komentáře :D
Jinak mě by těch sérií klidně nevadilo i víc :)
Lucius napsal(a):
Už tu vidím všechny ty nenávistný komentáře :D
Jinak mě by těch sérií klidně nevadilo i víc :)
taky bych nebyla proti více sériím :)
Mne by sa páčilo keby na to prídeme v 8. sérii a potom v 9. budeme spoznávať matku :D
Jako fanoušek bych rád viděl 10 řadu, ale jsem rád za 9 ;-) Myslím že fanouškovskou základnu to má stále výbornou a končit se má na vrcholu( někteří můžou namítat že seriál už má svoje dobrá léta za sebou) ale já si to nemyslím i když uznávám, že začátek osmé řady nebyl dobrý.
Taky bych byla spokojená, kdyby nám na konci 8. ukázali matku a pak jejich vztah trochu rozvinuli v té konečné 9... Co už no. :)
Robin všechno nejlepší k svátku
Myslím si, že 9. série bude akorát a samozřejmě se šťastným happyendem, u kterého bych se nedivila, kdybych si nepobrečela, už díky tomu, že končí jeden z těch nejlepších seriálů, jaké jsem měla čest sledovat! :)
jinak se divim že to nenatáhnou na 10. sérii jako maji Přátele
Matku miluju, i když na ní občas nadávám. Takže devět sezon je skvělé číslo a já jen doufám a přeju jim, aby ta sezona byla legendární.
Jen aby to byla fakt poslední sezóna... A po konci se můžou Cobie s Alyson přesunout třeba do SHIELD, pokud to bude úspěšný :).
To je mi panečku novinka, to že HIMYM se bude ždímat jako hadr bylo všem jasné asi od 5.série kdy kvalita seriálu šla rapidně dolů. Bouhžel z nostalgie budu muset přetrpět další sezónu.
Dopadne to tak, že kvůli tomu, že je to poslední série a všichni budou chtít vědět kdo je matka se na to bude koukat víc lidí a oni toho pochopitelně využijou a udělají další řadu.
Haleluja!
Za sebe musím říct, že kdyby to zapíchli po třetí, vůbec nic by se nestalo...
HIMYM sleduji,nemůžu se odtrhnout,ale jsem rád že to za rok ukončej.
Trochu líto mi to je. Zároveň se těším na matku a doufám, že to nějak hezky uzavřou :)
Ok, poslední dobou už není HIMYM tak vtipné, ale opravdu mi po 9. sérii bude chybět :(
Jasne, ze mi HIMYM bude chybat, ale zase na druhej strane, uz to natahuju velmi. A co to ma byt, ze matka az v deviatke? Ved predsa uz o styri mesiace ju ma stretnut nie?Tak to som zvedava, ako to chcu vymysliet teda.