Krásné Vánoce. 💜
Krásné a klidné Vánoce a úspěšný nový rok! Doufám, že následky pandemie už vymizí úplně a třeba bude i nějaký SZcon, vrátí se trička a celkově se SZ dostane na ještě větší vrchol než kdy dřív. :3
Krásné vánoce všem!
Krásne Vianoce 🎄
Krasne a pokojne sviatky vsetkym na SZ 🎉🎄🎁
F.Valek napsal(a):
Krásné a klidné Vánoce a úspěšný nový rok! Doufám, že následky pandemie už vymizí úplně a třeba bude i nějaký SZcon, vrátí se trička a celkově se SZ dostane na ještě větší vrchol než kdy dřív. :3
Hele za mě by se klidně pandemie mohla vrátit :P. To jak byli všichni zalezlí doma byla paráda. Člověk se nemusel brodit davy, když potřeboval něco koupit :P.
andromache napsal(a):
Hele za mě by se klidně pandemie mohla vrátit :P. To jak byli všichni zalezlí doma byla paráda. Člověk se nemusel brodit davy, když potřeboval něco koupit :P.
To mi teoreticky taky nevadilo, myslel jsem hlavně následky pro SZ :D :D
Romantické a alespoň trochu nostalgické Vánoce přeji všem, ať již patříte mezi ty, kteří radost spíše očekávají, nebo mezi ty, kteří ji spíše rozdávají. Obě role jsou fajn :-)
F.Valek napsal(a):
To mi teoreticky taky nevadilo, myslel jsem hlavně následky pro SZ :D :D
No já nevím, pro SZ to podle mě moc následky nemělo :D. Leda to, že bylo míň premiér a teď Ragelly a spol nestíhají psát NPL :D. Jinak žádné :D.
Krásné svátky všem, ať je trávíte v klidu a s těmi, se kterými skutečně chcete.
jesmot napsal(a):
Krásné svátky všem, ať je trávíte v klidu a s těmi, se kterými skutečně chcete.
...a alespoň jednu laskavou myšlenku pro ten necelý půlmilion lidí, kteří je budou trávit v první polovině ledna, nechtěně u nás a chtěli by je trávit jinde.
andromache napsal(a):
No já nevím, pro SZ to podle mě moc následky nemělo :D. Leda to, že bylo míň premiér a teď Ragelly a spol nestíhají psát NPL :D. Jinak žádné :D.
Tak myslel jsem třeba i ty společenské akce, ale tak samozřejmě i osobní život redaktorů a taky vycházím z textu článku: "Letos jsme se konečně pomalu začali vracet k životu, který tu byl před pandemií, a televizní stanice a streamovací služby v hojném počtu doháněli dvouletou díru, kterou pandemie v průmyslu zanechala. Měli jsme tedy více než kdy dřív plné ruce práce, abychom zvládali všechny novinky a nové série stíhat." apod.
Šťastné, veselé a pokojné prežitie sviatkov želám aj ja. :) A rozhodne aj tímu SZ, ktorý pre nás tento rok pripravil takú peknú aktivitu vo forme adventného kalendára. :) Na výsledky sa už teším. :)
Krásné svátky 😊
Přeji suprčupr Vánoce všem.
A celému Serialzone staff obrovský dík za to, co pro nás dělají.
Požehnané Vánoce všem.
Krásné Vánoce všem a spoustu času na sledování dobrých seriálů.
Tak krásné Vánoce, hodně lásky, zdraví a dobrých seriálů do dalšího roku vám všem.
Krásné a pohodové Vánoce všem. A mále bych zapomněl, děkuji tvůrcům za další skvělý adventní kalendář. Vždycky si říkám, že na to asi nebudu mít čas, ale čas si nakonec najdu, protože tenhle kalendář je už taková klasika a bez něj to nejde :)
I já přeji krásné Vánoce, hezky si je všichni užijte pokud možno v rodinném kruhu plném lásky, radosti a hlavně ve zdraví :)
Za adventní kalendář moc děkuji, letos se zase parádně vydařil a klobouk dolů, že si s tím dáváte každý rok takovou práci. A už se těším na příští rok zase :D :)
Přeji krásné a šťastné V8noce, pohodičku, hodně zdravíčka a štěstíčka a hlavně lásky v novém roce! A to nejdůležitější - další a další seriály a adventy a články a tipovačky a spousty a spousty dalšího! 💖💕😍🫶🎅🤶🎄🎁🎆🎇🎥
Krásné a hlavně klidné Vánoce všem 🍀!
F.Valek napsal(a):
Následky pandemie nevymizí nikdy, ale populace je bude ignorovat, takže jako by nebyly. Problém je možná v tom, že si většina více/méně zvykla být zalezlá za pecí o odtamtud se již chce málokomu. Svědčí o tom nezájem o SZ CON, který mohl být v tomto roce - viz LINK.
Btw., kolikery Vánoce Vás ještě čekají, i kdybyste se dožili velmi nadprůměrného věku při fungující mysli? Budou to pouhé desítky. Tak si jich podle toho považujte, ve skutečnosti jich máte před sebou (v různých rolích) zatraceně málo. Takže to obligátní "Šastné a veselé!" by skutečně mělo znamenat šťastné a veselé, tak, aby jako hezká vzpomínka zakotvily ve vašich myslích v myslích vašich blízkých. Dávejte a přijímejte radost :-)
Já přeju spíš klidné svátky bez stresu. Je to potřeba asi víc než cokoli jiného. A nemá to cenu se někam, nebo za něčím, honit...
F.Valek napsal(a):
Tak myslel jsem třeba i ty společenské akce, ale tak samozřejmě i osobní život redaktorů a taky vycházím z textu článku: "Letos jsme se konečně pomalu začali vracet k životu, který tu byl před pandemií, a televizní stanice a streamovací služby v hojném počtu doháněli dvouletou díru, kterou pandemie v průmyslu zanechala. Měli jsme tedy více než kdy dřív plné ruce práce, abychom zvládali všechny novinky a nové série stíhat." apod.
No, a právě proto by se klidně mohly lockdowny vrátit :D. Nebude se valit tolik novinek (které stejně Netflix zase zruší po jedné, max dvou sezonách, že...)
Krásné Vánoce a díky za vše! :)
Veselé Vánoce 🎄
Šťastné a veselé Vianoce a hlavne veľa zdravíčka do Nového roku...