Takže všem krásný nový rok, hodně dobrých seriálu a můj rok no na mě letos slabota. Nakonec jsem, ale spokojena odkaz
Šťastný Nový rok 2023 prajem všetkým dobrým ľudom na tomto serveri nech je tento rok lepší ako 2022.
Také přeji všem krásný šťastný Nový rok, hodně zdraví, štěstí a lásky a ať je lepší než byl rok 2022 :)
Krásný nový rok, ať je ještě lepší než ten minulý! Lovuju vás. :3
Všem nám přeju rok bohatý na dobré přátele, dobré zážitky a dobré seriály.
Všetkým prajem krásny Nový rok plný nových a zaujímavých seriálov. :)
Šťastný Nový rok 2023 všetkým
PF 2023
Krasny novy rok vsetkym, nech je vsetkeho dostatok a najma dobrych serialov nech neubuda 🎉😉 Pripajam moje statistiky: odkaz
Šťastný a hlavně zdravý nový rok všem :-). Znáte to. Když je zdraví, všechno ostatní se pak nějak dostaví :-). A taky co nejméně seriálových shitů a co nejméně předčasně zrušených srdcovek :-).-
Moj rok je super . Serialova vyzva, no , je to vyzva. Ale fakt clovek musi mat potom hoooodne casu na serialy🤣🤣🤣🫵🫵🫵ale moj rok, fakt super
Šťastný Nový rok, veľa dobrých seriálov a aby sme na ne mali dosť času 🥳🍾
Všem šťastný nový rok. A spoustu skvělých seriálů, ať máme o čem diskutovat.
Šťastný nový rok, SerialZone a serialzouňáci! Všem vam přeju hodně zdraví a štěstí v životě, u seriálů hodně vzrušení a málo rušení!
Šťastný Nový rok 2023
Vše nejlepší do nového roku! Přeji vám především zdraví a celkovou spokojenost. V seriálovém světě hlavně kvalitky a co nejméně jednosériovek (vyjma minisérií, samozřejmě).
Ať se vám splní v roce 2023 co nejvíce snů :-)
Vše nejlepší do nového roku a především mnoho vydařených seriálů! :)