Diskuze k článku Novinky pod lupou 2022: Přehledy a statistiky
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
5. 1. 2023 / 13:44:35 (před 97 týdny)
off

Se musím letos polepšit. :-D

Ale jak vám každý potvrdí, dělat něco pravidelně vyžaduje silného ducha a já mám takových rubrik dost, takže mi pak na NPL nezbývají síly.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
5. 1. 2023 / 15:56:55 (před 97 týdny)
off

Já radši nic neslibuju. Kdo mě zná, tak ví 😅. Ale budu se snažit držet pověsti kruťáka 😄

Bored now...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 1. 2023 / 17:54:41 (před 97 týdny)
off

To je tak, když člověk napíše jednu recenzi :D. Pak je z něj měkota roku :D. Je ale fakt, že na Fire Country jsem se neskutečně těšila už prvních synopsí (protože ohně není nikdy dost, kor takového, kdy krásně hoří soušky v lese), takže to kladné hodnocení asi není tak úplně překvapení.

Letos jsem zvědavá, jestli mě nějaká novinka zaujme natolik, abych se chtěla podělit o názor (tajně doufám, že letos konečně vyleže Continental, že bych si napsala názor na něj).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
5. 1. 2023 / 20:01:47 (před 97 týdny)
off

To je zase nádherný článek, ragelly. Díky za něj. Já bych chtěla letos pokořit 200, ale raději nic neslibuju. Nezdá se to, ale není vždy snadné ke všemu něco smysluplného napsat, a to ani nemluvím o tom, jak moc není lehké si na to najít čas. Ale dělám to zatím stále s radostí, tak snad vůbec někoho aspoň občas ty moje výplody baví i číst :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 1. 2023 / 21:01:32 (před 97 týdny)
off

Určitě letos znovu ráda pomohu. I když se letos tedy chci spíše zaměřit na Japonsko a jižní Koreu. Přesto, když jiný seriál zaujme, tak ráda něco sepíšu. :) A jinak moc krásný článek :)

Janey T.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
5. 1. 2023 / 21:06:55 (před 97 týdny)
off

Moc děkuji za NPL. Letos jsem si z nich vybrala něco mezi deseti a dvaceti seriály (což je na mě dost), ale i když si nic nevyberu, nic to nemění na tom, že mě baví je číst. A musím ocenit hlavně to, že se za poslední rok/dva(?) zvedl počet přispěvatelů, číst více (často i dost odlišných) názorů je mnohem zajímavější. Takže ještě jednou díky všem zapojeným a hodně sil a nadšení do budoucna!

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
5. 1. 2023 / 21:22:26 (před 97 týdny)
off

Ha, já jsem letos něco napsal? To mě docela překvapilo...

And when my time is up, have I done enough?
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 1. 2023 / 22:18:17 (před 97 týdny)
off

Vdaka za obe rubriky, urcite mi pomohli pri rozhodovani, co si dat do WL a co radsej ignorovat 😉 Tento rok by som sa chcel zapojit aj ja tak snad mi to vyjde a prispejem svojou troskou 😉 Inak tieto statisticke clanky zboznujem, aj ked si viem predstavit, ze je s tym dost prace to pripravit.

richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
6. 1. 2023 / 01:41:10 (před 97 týdny)
off

Supr i taková statistika dokáže být někdy zábavná. Kladem NPL určitě je, že se více lidí podělí o názor, jen to někdy brzdí vydání. Osobně tuto rubriku velmi využívám pro seriály, kde nemám moc informací, nebo nějaká očekávání. Ale hlavně klobouk dolů Evo a velký dík za tu ochotu sledovat i seriály, kde je od počátku téměř jasné, že o dobrý seriál nepůjde.

Richard