Zaujímavé a veľmi pekné pozadia. :) Myslím, že niektoré využijem. :)
Pěkné a už se těším až se mi budou zobrazovat mezi ostatními :)
Kedy budu zapracovanae vsetky? Naslo mi totiz sotva tretinu.
Arkantos napsal(a):
Kedy budu zapracovanae vsetky? Naslo mi totiz sotva tretinu.
Bojím se, že které nenajdeš, ty fruiko vyřadil jako škaredé a nenahrával je.
Pěkná pozadí, až se dokopu a někdy si to koupím, rozhodně využiju.
Taky jsem ty nové projel, v článku 9 Buffy tapet, ve výsledku ani jedna. Ostatní chybějící jsem asi přehlídl (jestli jsou všechny HotD...), tohle je nejvýraznější.
Já tam teda v seznamu Moonhaven nenašla... Tak jsem buď trubka, nebo nebo tam není? :-)
Moje osobní preference: #002a4e
Vela je tych vydarenych no asi najviac ma to taha k Buffy takze urcite pouzijem niektory z nich...
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Pěkná pozadí, až se dokopu a někdy si to koupím, rozhodně využiju.
Taky jsem ty nové projel, v článku 9 Buffy tapet, ve výsledku ani jedna. Ostatní chybějící jsem asi přehlídl (jestli jsou všechny HotD...), tohle je nejvýraznější.
Buffy je moc stará, aby měla hezký nerozmazaný obrázky. A ani vizuálně to neladí.
Nechápu to, většina v nabídce vůbec není. Tak jste měli dát do článku jen ty schválené, namlsala jsem se Buffy aj. :(
Moc hezké, většina se opravdu povedla :)
P. S. How I Met Your Father a English nebudou vůbec, nebo se to jenom nějak zpozdilo?
zuzak napsal(a):
Nechápu to, většina v nabídce vůbec není. Tak jste měli dát do článku jen ty schválené, namlsala jsem se Buffy aj. :(
Berte to jako anketu o druhou šanci. :D Každé zmíněné ještě tedy jednou zvážím. :D
No to je paráda, škoda jen že jsem si chtěla nastavit zrovna to co se nedostalo do konečného výběru - Moon King verze s odhaleným obličejem :-( ale díky za nové motivy
Tak ja som sa tesil na Buffy, Moon knight, Moonhaven a Sandman. A nic.