Já se těším hlavně na Draculu. Snad se to vyvede.
Tak co TBBT týká, tak jsem tipovala že Rajův milostný objekt bude kluk, tak jsem trošku překvapená, ale uvidíme =) Návrat Grahama v Once... taky může být zajímavý kupříkladu jeho setkání s Hookem =) nevadil by mi nový milostný trojúhelník .)
Na návrat šerifa sa teším, ako postavu som si ho obľúbila a na Draculu takisto, snáď to bude dobré ! :)
:D Rajova slečna je na něj trochu moc kočka, ne? To bude prča..
Na Draculu jsem zvědavá, doufám, že to bude stát za to :)
Byla bych ráda, kdyby se Graham mohl nějak magicky do OUAT vrátit napořád. Měla jsem jeho postavu ráda. A přijde mi, že ta dívka k Rajovi skvěle sedí. :D Taky by mohl mít nějako na delší dobu pro změnu i on. :)
Tak kdo by se na takovýho fešáka netěšil, že jo?! :D:D
Maarti napsal(a):
:D Rajova slečna je na něj trochu moc kočka, ne? To bude prča..
Na Draculu jsem zvědavá, doufám, že to bude stát za to :)
No když vezmeš v úvahu, že v reálu Raj je ženatej s modelkou;)
nevermore napsal(a):
No když vezmeš v úvahu, že v reálu Raj je ženatej s modelkou;)
pravda, ale v reálu vypadá přece jen líp :)
Samé dobré zprávy dneska :) Mám radost za Raje, nemůžu se dočkat, až uvidím Katie McGrath zase v televizi a šerifův tajemstvím opředený návrat slibuje jen samé dobré věci :)
Luci drbna a Mina múza? A podle fotky je Draculovi kolem třiceti. Ach jo. Proč to ty scénáristi musí všechno tak pokazit. Přestávám se těšit :-(
rád bych ji tam viděla. už je celkem trapné, jak jediný z nich, kdo nemá holku, je zrovna raj, ale nevěřím tomu, že to bude na delší dobu.
co se draculy týče, jsem zvědavá, jak si poradí s tím černochem. já vím, že briti jsou v tomhle modernější než puritánští američani, ale pak to vypadá až trapně, když jsou černoši šlechtici na dvoře ludvíka xv. teď je v draculovi jeden ve viktoriánské éře, tak snad to nijak nepřeženou.
šerif je mi celkem ukradený. podle mě, kdyby neumřel, tak jeho postava není zdaleka tak populární.