Zrovna jsem rozkoukal a je to taková ta nemastně neslaná věc na kouknout zapomenout s tím, že nejvtipnější na tom je predikování vývoje některých budoucích dějových linií, protože mám tušení, že to bude jak podle učebnice.
50 %
No, ja mam za sebou dva dily a bavi me to velmi. Je to (dalsi) nenarocna norska pulhodinka s nekolika (!) znamymi tvaremi z "Vanoce u nasich", coz samo o sobe je pohlazeni... Zatim se ani neda mluvit vylozene o vanocnim serialu, ale postupne to k tomu nejspis dojde. Kazdopadne primer k Lasce nebeske je na miste, ackoli tady romantika nehraje prim. Mam strasne rada prolinani linek ruznych postav, takze za me parada. No a ta norstina. A I.E.Broch... A neskutecny, ze vidim v telce DALSIHO Skarsgårda...! Kolik jich doprcic je?
Za mě skvělá oddychovka, s každým dílem lepší. Čeká mě poslední díl a těším se. :) jen škoda, že Ida Elise Broch tu nevypadá líp, ty vlasy jí podle mě nesluší.
IrmaVep napsal(a):
A neskutecny, ze vidim v telce DALSIHO Skarsgårda...! Kolik jich doprcic je?
Haha, přesně to napadlo i mě! Při sledování jsem si říkala, že týpek vypadá úplně jako Bill Skarsgard, tak jsem si ho musela hned vygooglit :D Je jich fakt hrozně moc, Stellan s chotí se činili.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
Haha, přesně to napadlo i mě! Při sledování jsem si říkala, že týpek vypadá úplně jako Bill Skarsgard, tak jsem si ho musela hned vygooglit :D Je jich fakt hrozně moc, Stellan s chotí se činili.
No jasne, uplne stejnej postup ;D
Tak a ja mam tedy dokoukano a mne se to fakt uplne strefilo do chuti. Hlavne ten posledni dil, jee. To bylo cely taaak hezky!