Diskuze k článku Novinka pod lupou: A Storm for Christmas (Netflix)
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
20. 12. 2022 / 17:10:58 (před 99 týdny)
off

Zrovna jsem rozkoukal a je to taková ta nemastně neslaná věc na kouknout zapomenout s tím, že nejvtipnější na tom je predikování vývoje některých budoucích dějových linií, protože mám tušení, že to bude jak podle učebnice.

50 %

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 12. 2022 / 23:03:05 (před 99 týdny)
off

No, ja mam za sebou dva dily a bavi me to velmi. Je to (dalsi) nenarocna norska pulhodinka s nekolika (!) znamymi tvaremi z "Vanoce u nasich", coz samo o sobe je pohlazeni... Zatim se ani neda mluvit vylozene o vanocnim serialu, ale postupne to k tomu nejspis dojde. Kazdopadne primer k Lasce nebeske je na miste, ackoli tady romantika nehraje prim. Mam strasne rada prolinani linek ruznych postav, takze za me parada. No a ta norstina. A I.E.Broch... A neskutecny, ze vidim v telce DALSIHO Skarsgårda...! Kolik jich doprcic je?

Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 12. 2022 / 12:51:32 (před 99 týdny)
off

Za mě skvělá oddychovka, s každým dílem lepší. Čeká mě poslední díl a těším se. :) jen škoda, že Ida Elise Broch tu nevypadá líp, ty vlasy jí podle mě nesluší.

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 12. 2022 / 12:14:08 (před 99 týdny)
off
IrmaVep napsal(a):

A neskutecny, ze vidim v telce DALSIHO Skarsgårda...! Kolik jich doprcic je?

Haha, přesně to napadlo i mě! Při sledování jsem si říkala, že týpek vypadá úplně jako Bill Skarsgard, tak jsem si ho musela hned vygooglit :D Je jich fakt hrozně moc, Stellan s chotí se činili.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
22. 12. 2022 / 14:13:01 (před 99 týdny)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

Haha, přesně to napadlo i mě! Při sledování jsem si říkala, že týpek vypadá úplně jako Bill Skarsgard, tak jsem si ho musela hned vygooglit :D Je jich fakt hrozně moc, Stellan s chotí se činili.

No jasne, uplne stejnej postup ;D

Tak a ja mam tedy dokoukano a mne se to fakt uplne strefilo do chuti. Hlavne ten posledni dil, jee. To bylo cely taaak hezky!