Diskuze k článku Anketa: Jmenuji se seriálově (top 42, nominace 2)
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
21. 12. 2022 / 13:01:17 (před 99 týdny)
off

Nebyť Jessicy tak tu nemám za čo hlasovať

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 12. 2022 / 13:10:22 (před 99 týdny)
off

Trochu těžké, přesto k srdci je mi blíž McGyver, takže hlas patří dnes jemu :)

Janey T.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 12. 2022 / 13:11:55 (před 99 týdny)
off
Arkantos napsal(a):

Nebyť Jessicy tak tu nemám za čo hlasovať

Mám to úplně stejně.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 12. 2022 / 14:06:58 (před 99 týdny)
off

The Tudors, protože McGyver to má snad jistý.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 12. 2022 / 14:08:44 (před 99 týdny)
off
Janey T napsal(a):

Trochu těžké, přesto k srdci je mi blíž McGyver, takže hlas patří dnes jemu :)

Aj u mňa :) Inak by to dostala Jessica.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
21. 12. 2022 / 14:10:39 (před 99 týdny)
off

Jasný Mac, na The Tudors se teprve chystám.

I have a cunning plan...
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
21. 12. 2022 / 14:50:55 (před 99 týdny)
off

U mna to bude dnes Alf, stara dobra klasika. Ratam, ze MAC to ma iste takze preto...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 12. 2022 / 17:18:56 (před 99 týdny)
off

Dneska jedině Mac. Tudors jedině kdyby nebylo pro co jiného, ale když je tu Mac, tak nemá konkurenci. Alfa s Monkem vyloženě nesnáším.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 12. 2022 / 17:46:26 (před 99 týdny)
off

Že nikdo nekomentuje Strike (a že je v anketě takový propadák) mě udivuje s ohledem na hodnocení a názory na SZ i jinde. (Posoudit neumím - neviděl jsem).

Btw., ani na nejznámějších dalších místech na tom není Strike špatně: IMDb, CSFD, Kinopoisk, Edna.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
21. 12. 2022 / 18:15:32 (před 99 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Že nikdo nekomentuje Strike (a že je v anketě takový propadák) mě udivuje s ohledem na hodnocení a názory na SZ i jinde. (Posoudit neumím - neviděl jsem).

Btw., ani na nejznámějších dalších místech na tom není Strike špatně: IMDb, CSFD, Kinopoisk, Edna.

Strike je skvely serial tak isto aj knihy podla ktorych je natoceny takze urcite odporucam, dnes som ale vahal, kedze dobrych serialov bolo viac, nakoniec som sa rozhodol nostalgicky pre Alfa 😉

_-0-_
21. 12. 2022 / 18:36:00 (před 99 týdny)
off
Petyer napsal(a):

Strike je skvely serial tak isto aj knihy podla ktorych je natoceny takze urcite odporucam, dnes som ale vahal, kedze dobrych serialov bolo viac, nakoniec som sa rozhodol nostalgicky pre Alfa 😉

Díky za info/doporučení. Vůbec jsem nezaregistroval, že je za tím J.K. Rowling.

Btw., "alfalgii" rozumím :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 12. 2022 / 22:12:33
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
21. 12. 2022 / 20:30:30 (před 99 týdny)
off

Už prituhuje mám tu niekoľko obľúbených seriálov, v minulých kolách som hlasoval za Alfa, Monka aj Meka, nakoniec McGyver

IrmaVep
21. 12. 2022 / 22:23:46 (před 99 týdny)
off

Strike! No, koukam, ze posledni dobou mame smulu a mi favoriti jsou na chvostu :/

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2022 / 11:37:19 (před 99 týdny)
off

Hlas pro Jessicu Jones. :-)

Mad.Awe
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 12. 2022 / 11:43:21 (před 99 týdny)
off

Mac aktuálně na nepostupovém místě, jo? Wow.

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 12. 2022 / 14:31:16 (před 99 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Tiež odporúčam Strika. Knihy sú výborné, seriál taktiež. Klobúk dole pred J.K.Rowling. Dokáže vymyslieť komplikovaný prípad a napísať ho s absolútnou ľahkosťou, že sa v ňom dá dobre orientovať aj pri väčšom množstve vedľajších postáv.

Jediné, čo možno ma pri seriály mrzelo, je posledná séria. Kniha má takmer 1000 strán, takže pri 4 epizódach museli vypustiť niekoľko vecí. Škoda, ale asi to inak nešlo. Ale úplne posledná epizóda tejto série je podľa mňa výborná. Aj keď som mala knihu už prečítanú, mala to správne napätie.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2022 / 14:34:10
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
22. 12. 2022 / 16:11:31 (před 99 týdny)
off

Tak tohle je hodně napínavé!

_-0-_
22. 12. 2022 / 16:55:02 (před 99 týdny)
off
Tesa. napsal(a):

Tiež odporúčam Strika. Knihy sú výborné, seriál taktiež. Klobúk dole pred J.K.Rowling. Dokáže vymyslieť komplikovaný prípad a napísať ho s absolútnou ľahkosťou, že sa v ňom dá dobre orientovať aj pri väčšom množstve vedľajších postáv...

Děkuji (tobě a Petyerovi), v této chvíli již není co řešit, příslušná data již radostně klokotají v rytmu BT protokolu. :-)

IrmaVep
23. 12. 2022 / 18:33:23 (před 99 týdny)
off
Tesa. napsal(a):

Tiež odporúčam Strika. Knihy sú výborné, seriál taktiež. Klobúk dole pred J.K.Rowling. Dokáže vymyslieť komplikovaný prípad a napísať ho s absolútnou ľahkosťou, že sa v ňom dá dobre orientovať aj pri väčšom množstve vedľajších postáv.

Před pár dny jsem začala číst první díl a musím souhlasit. Po dlouhatánské době nečtu něco jen aby mi to ubývalo, ale z čistého potěšení. Nevím jak to dělá, ale všechno od J.K.R. se čte úplně samo. Dneska mi málem ujel vlak, jak jsem se zažrala :D Ve srovnání Seriál vs. Kniha jednoznačně vede kniha, ač jsem jako první viděla s1.

Jenom nevím, jestli nemám s dalšími sériemi seriálu počkat, až přečtu knihy - anebo jestli naopak bude lepší zkouknout seriál komplet a po nějakém čase se vrátit ke knihám.

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 12. 2022 / 15:02:23 (před 99 týdny)
off
IrmaVep napsal(a):

Jenom nevím, jestli nemám s dalšími sériemi seriálu počkat, až přečtu knihy - anebo jestli naopak bude lepší zkouknout seriál komplet a po nějakém čase se vrátit ke knihám.

Ja som najskôr videla seriál, až potom som čítala knihy. Iba pri Búrlivej krvi som najskôr prečítala knihu. A ak môžem odporučiť - lepšie je si to najskôr prečítať, myslím si :)
Tie knihy sú skvost, držia čitateľa v napätí. Seriál je výborný, obsadenie trafili, všetko je super, ale z tých kníh mám väčší pôžitok. Vďaka knihe mi aj obed prihorel :D

IrmaVep
30. 12. 2022 / 01:24:30 (před 98 týdny)
off
Tesa. napsal(a):

Ja som najskôr videla seriál, až potom som čítala knihy. Iba pri Búrlivej krvi som najskôr prečítala knihu. A ak môžem odporučiť - lepšie je si to najskôr prečítať, myslím si :)
Tie knihy sú skvost, držia čitateľa v napätí. Seriál je výborný, obsadenie trafili, všetko je super, ale z tých kníh mám väčší pôžitok. Vďaka knihe mi aj obed prihorel :D

Mockrát díky za tvou zkušenost a názor ;))