Diskuze k článku S lupou do historie: The Addams Family
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 1. 2023 / 10:15:27 (před 98 týdny)
off

Dnesna lupa ma potesila, pridavam sa k nadsenym nazorom na tento serial. A uplny suhlas, ze slovensky dabing tomu dodava svoju jedinecnost, co ja serialy s dabingom uz sledujem malokedy, ale tak tieto klasiky su proste klenot 😉

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 1. 2023 / 11:30:27 (před 98 týdny)
off

Seriál jsem viděl poměrně nedávno a musím uznat, že má své kvality, ale na ostatní díla (hlavně filmy) nemá. Nejlepší je samozřejmě znělka, která neomrzí ani za ty pouhé dvě série. Tvůrci sází hlavně na opakující se gagy, po pár epizodách už vtipné nemohly být ani v 60. letech. Seriál je dětský, takže někdy se objeví dětské vulgarismy, ty kazí zážitek. Překvapilo mě, že hodně věcí už se v dalších dílech neobjevilo vůbec nebo málo, takže i pro velkého fanouška filmů, má seriál co nabídnout. Pro znalost lore je seriál nutnost. A všemi vychvalovaný SK dabing není moc dobrý. Viděl jsem několik epizod a hlavně výslovnost je příšerná (Lárč).

ČSFD.cz je odpad
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 1. 2023 / 15:08:46 (před 98 týdny)
off

Hodnocení seriálu, který byl odvysílaný 1964–1966, pouze na základě zhlédnutí pilotu je slušně řečeno poněkud nešťastné. Ostatně je to vidět i na hodnoceních v rámci článku - vysoká od těch, kteří viděli seriál celý a nízká od těch, kteří zhlédli pouze pilot. Proč asi?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 1. 2023 / 15:14:49 (před 98 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Hodnocení seriálu, který byl odvysílaný 1964–1966, pouze na základě zhlédnutí pilotu je slušně řečeno poněkud nešťastné. Ostatně je to vidět i na hodnoceních v rámci článku - vysoká od těch, kteří viděli seriál celý a nízká od těch, kteří zhlédli pouze pilot. Proč asi?

jesmote, tenhle komentář mě rozesmál, ty víš proč 😂 (neboj Nulo, nemá to nic společného s tvou osobou).

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 1. 2023 / 15:38:29 (před 98 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Mě tohle zpracování teprve čeká, takže bych asi měla alespoň zatím pomlčet, ale opravdu mi to nedá... Vysoká hodnocení patrně dávají lidé, co viděli seriál kdysi dávno - 99% z nich nejspíš v dětství. Takže ono to vysoké hodnocení by u mnohých mohlo být spíš nostalgií zbarvené ;) To jistě všichni známe.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 1. 2023 / 16:08:02 (před 98 týdny)
off

Krásná novoroční Lupa, děkuji 😊. Na seriál se už tak dva měsíce chystám, tak nejspíš letos využiju do výzvy. Na to, že mám moc rád starší/é kousky, a z Velké pětky ABC bezkonkurenčně nejradši mi Addamsovci nějak unikli, musím napravit :D

I have a cunning plan...
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 1. 2023 / 16:08:30