Veľa seriálov vyzerá zaujímavo a lákavo, myslím si, že si medzi nimi určite nejaký vyberiem. :)
Asi tak dva nvoé serialy vyzerajú zaujímavo ale tešim sa len na jeden. FAUDA. Konečne štvrtá séria.
Jsem zvědavá, jestli někde seženu Les combattantes. Premisa vypadá dobře, a navíc jde o moje oblíbené téma a oblíbené období ve dvacátém století..
andromache napsal(a):
Jsem zvědavá, jestli někde seženu Les combattantes. Premisa vypadá dobře, a navíc jde o moje oblíbené téma a oblíbené období ve dvacátém století..
By už mělo někde být, protože to byla koprodukce s již odbytou premiérou.
Fruiko napsal(a):
By už mělo někde být, protože to byla koprodukce s již odbytou premiérou.
Torrenty zatím vycházejí naprázdno. Ještě to zkusím jinde.
Já se těším na Pressure cooker. To je něco pro mě :D
Arkantos napsal(a):
Asi tak dva nvoé serialy vyzerajú zaujímavo ale tešim sa len na jeden. FAUDA. Konečne štvrtá séria.
Shoda na 100%.
Tak jsem se jen tak ze zvědavosti podíval na trailer k Lockwood & Co a prskal jsem po obrazovce smíchy...
Micuda98 napsal(a):
Tak jsem se jen tak ze zvědavosti podíval na trailer k Lockwood & Co a prskal jsem po obrazovce smíchy...
A to je dobře nebo špatně :D?
andromache napsal(a):
A to je dobře nebo špatně :D?
Vypadalo to úděsně. :)
Micuda98 napsal(a):
Vypadalo to úděsně. :)
Okej, takže varování vyhni se obloukem :-). Duly noted :D.
andromache napsal(a):
Okej, takže varování vyhni se obloukem :-). Duly noted :D.
Tak se můžeš podívat na ten teaser sama. :D
Micuda98 napsal(a):
Tak se můžeš podívat na ten teaser sama. :D
Na to jsem právě po přečtení synopse neměla moc odvahu :D. A když jsem četla tvůj příspěvek, tak mi došlo že oprávněně :D :D.
Micuda98 napsal(a):
Myslíš to jak se mečuje s duchem? :-D
Fruiko napsal(a):
Myslíš to jak se mečuje s duchem? :-D
To je jako v klidu logika, já spíš myslím, jak ta se ta “hrdinka” bojí spadnout z 1. nadzemního podlaží do přízemí…
Micuda98 napsal(a):
To je jako v klidu logika, já spíš myslím, jak ta se ta “hrdinka” bojí spadnout z 1. nadzemního podlaží do přízemí…
Jo, to mě taky dostalo.