Ale no tak... To není fér nutit člověka vybírat mezi takovými skvělými seriály.
Človek sa cíti úplne rozpoltene, keď dávate takéto náročne seriály do výberu. Nakoniec som sa rozhodla pre Poirota, keďže si myslím, že oproti zvyšným dvom by mohol byť v nevýhode. A za Lucifera a Sherlocka som, aspoň myslím, hlasovala už v predchádzajúcich kolách. :)
Poirot vs Sherlock. Hodil jsem si korunou. (No, skoro.)
Jo a proč ne Lucifer? Zejména kvůli tomu, jak původně skvělý seriál postupně zprznili tvůrci až k naprosté nesledovatelnosti v posledních řadách.
To jako fakt? Tyto tři skvělé seriály proti sobě? Stěžujete mi to :D Musela jsem dát los, abych někomu ten hlas dát mohla. :D A los vyhrál Lucifer :D
_-0-_ napsal(a):
Poirot vs Sherlock. Hodil jsem si korunou.
Snad vysiel Poirot 😉 Inak zacinam mat pocit, ze celkovo v ankete to ma iste Lucifer...
Můj milovaný Hercule Poirot byla jasná volba .. je úžasný, kouzelný, jedinečný.
Petyer napsal(a):
Snad vysiel Poirot 😉...
Ano, jinak to dopadnout nemohlo (to házení korunou bylo hodně nadsazené/nepravdivé tvrzení) :-)
Dva arogantní nesledovatelní zavraždění hodní kreténi versus zábavný na pravidla kašlající a charismatický padlý anděl? Myslím, že můj výběr v tomhle kole nemohl být jasnější :-).
Lucifera mám ráda, je to taková zábavná blbinka, ale Sherlock je prostě lepší. Už jen za ty excelentní herecké výkony obou hlavních propagandistů, volím Sherlocka. Poirot je také dobrý, ale ten mě až tak nebere.
Tady jde vidět, jak spolehlivě fungují Murphyho zákony...
Protože tady je skoro nemožné si vybrat a pak jsou ankety, kdy nevím, koho vybrat.
Všechny tři seriály jsou moje topovky. No asi musím vybrat Poirota, protože ten by mi to neodpustil, kdybych si ho nevybrala. Ale omlouvám se Sherlockovi a Luciferovi, já to tak nemyslím, mám vás ráda všechny.
To bylo těžké rozhodování, ale dostal hlas Poirot - srdeční záležitost už několik let
Pekelně rozpolcený, psychicky labilní, nesledovatelný hňup? Ani náhodou.
Pro mě jasná volba - Sherlock ❤️🧡💛.
Sherlock. Lucifera som pozerať nedokázala, ja v ňom stále vidím iba Garyho z Mirandy :D Asi som jediná, ale nemôžem si pomôcť :D
Vybrat si mezi Luciferem a Sherlockem bylo těžké, nakonec jsem hlas hodila Luciferovi, ale jenom proto, že si zrovna dávám re-watching. :-)
Tesa. napsal(a):
Sherlock. Lucifera som pozerať nedokázala, ja v ňom stále vidím iba Garyho z Mirandy :D Asi som jediná, ale nemôžem si pomôcť :D
Ještě že jsem z Mirandy viděla pár dílů a to ještě dlouho po tom, co jsem viděla Lucíka :D.