Diskuze k článku Novinka pod lupou: Místo zločinu České Budějovice (Česká televize)
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 1. 2023 / 10:54:07 (před 97 týdny)
off

Kriminálky mám celkom rada, takže aj preto som si tento seriál pridala do watchlistu. Netuším však, kedy sa k nemu reálne dopracujem. Na sledovanie v televízii u mňa veľmi veľa priestoru nie je, tak dúfam, že to nájdem na niektorej zo streamovacích platforiem. :)

Sonya
litllewitch
Autorka článku | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 1. 2023 / 12:39:10 (před 97 týdny)
off
Sonya napsal(a):

Kriminálky mám celkom rada, takže aj preto som si tento seriál pridala do watchlistu. Netuším však, kedy sa k nemu reálne dopracujem. Na sledovanie v televízii u mňa veľmi veľa priestoru nie je, tak dúfam, že to nájdem na niektorej zo streamovacích platforiem. :)

Seriál je k dispozici na iVysílání :)

Bored now...
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
7. 1. 2023 / 13:04:00 (před 97 týdny)
off

Vydržel jsem sledovat S01E01 (s přemáháním a přeskakováním), abych se opakovaně ubezpečil o tom, že by se měly snížit (nebo zrušit) TV poplatky pro ČT, aby musela omezit, nebo lépe zcela zrušit vlastní seriálovou a filmovou tvorbu...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Sonya
7. 1. 2023 / 13:11:45 (před 97 týdny)
off
litllewitch napsal(a):

Seriál je k dispozici na iVysílání :)

Ďakujem veľmi pekne za odporúčanie. O tejto stránke som nevedela. :)

Sonya
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 1. 2023 / 20:45:47 (před 97 týdny)
off

Protrpěla jsem první díl, říkala jsem si Musíš jim dát šanci, holka.
Nikdy víc, bylo to strašný.
Navíc netuším, proč má Česká televize (nejen Čt) takový problém najít vhodnou herečku pro roli vyšetřovatelky.

ufonka
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
8. 1. 2023 / 12:46:45 (před 96 týdny)
off

Je to strašně slabý ve všech směrech, dál už to sledovat nebudu.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
8. 1. 2023 / 22:30:06 (před 96 týdny)
off

Jako takto neoslovilo mě to až tak moc, abych netrpělivě čekala na další díl. Na druhou stranu jsem viděla i horší kriminálky.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
8. 1. 2023 / 22:36:56 (před 96 týdny)
off

Ani zázrak, ani propadák. Průměr ve všech směrech, od obsazení přes zápletku. Obstálo by to jako 7. díl 5. série. Pilot bych si představoval jinak.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 1. 2023 / 23:56:49 (před 96 týdny)
off

Ony všechny z týhle série jsou takový… no ne moc dobrý.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 1. 2023 / 13:25:16 (před 96 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Ony všechny z týhle série jsou takový… no ne moc dobrý.

Diplomatické vyjádření někdy hodně pobaví :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Sonya
11. 1. 2023 / 14:14:52 (před 96 týdny)
off

Po zhliadnutí série musím povedať, že ma sledovanie celkom bavilo. Netvrdím, že sa to vyrovnáva seriálu Bones alebo iným zahraničným kriminálkam, ale po dvoch epizódach, ktoré som videla som zvedavá aj na tú ďalšiu epizódu a seriálu by som dala asi takých pekných 60% hodnotenie.

Sonya
Fruiko
11. 1. 2023 / 18:55:59 (před 96 týdny)
off
Sonya napsal(a):

Po zhliadnutí série musím povedať, že ma sledovanie celkom bavilo. Netvrdím, že sa to vyrovnáva seriálu Bones alebo iným zahraničným kriminálkam, ale po dvoch epizódach, ktoré som videla som zvedavá aj na tú ďalšiu epizódu a seriálu by som dala asi takých pekných 60% hodnotenie.

No nevím. Ta druhá mi přišla výrazně horší než ta první. Ta vyšetřovatelského neumí hrát, ona ani ta prokurátorka nepředvádí Shakespeara. A pozadí hlavního hrdiny aka veterána je spíš k smíchu, než aby budovalo s divákem nějaký vztah.

Sonya
11. 1. 2023 / 19:15:38 (před 96 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

No nevím. Ta druhá mi přišla výrazně horší než ta první. Ta vyšetřovatelského neumí hrát, ona ani ta prokurátorka nepředvádí Shakespeara. A pozadí hlavního hrdiny aka veterána je spíš k smíchu, než aby budovalo s divákem nějaký vztah.

Akože nehovorím, že je to majstrovské dielo. Chýbajú podstatné detaily, čo som si všimla. Zatiaľ som napríklad nepostrehla, kedy identifikovali obeť alebo na základe čoho.. možno som len nepozorne sledovala, neviem.

Druhá časť bola skutočne o dosť slabšia od prvej a záver ma dosť šokoval. Hlavne nepodarená scéna s vlakom. Avšak raz za týždeň ako taká oddychovka, prečo nie? :) Viem si popri tom pokojne aj kresliť či lúštiť sudoku a nijako mi nevadí to po očku sledovať.

Sonya
Fruiko
11. 1. 2023 / 19:17:28 (před 96 týdny)
off
Sonya napsal(a):

Akože nehovorím, že je to majstrovské dielo. Chýbajú podstatné detaily, čo som si všimla. Zatiaľ som napríklad nepostrehla, kedy identifikovali obeť alebo na základe čoho.. možno som len nepozorne sledovala, neviem.

Druhá časť bola skutočne o dosť slabšia od prvej a záver ma dosť šokoval. Hlavne nepodarená scéna s vlakom. Avšak raz za týždeň ako taká oddychovka, prečo nie? :) Viem si popri tom pokojne aj kresliť či lúštiť sudoku a nijako mi nevadí to po očku sledovať.

JJ taky u toho něco dělám, 100 % pozornosti si to nezaslouží.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 1. 2023 / 19:20:47
Sonya
11. 1. 2023 / 19:18:27 (před 96 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

JJ taky u toho něco dělám, 100 % pozornost si to nezaslouží.

S tým súhlasím. :)

Sonya