Diskuze k článku Seriálová výzva 2023 začíná!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 1. 2023 / 17:08:31 (před 97 týdny)
off

O tři dny dříve než loni. A vůbec asi za všechny ty roky nejdříve. Žádný seriál nebude promarněn.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 1. 2023 / 17:14:48 (před 97 týdny)
off

Juchů :) A jde se plánovat, co půjde do které kategorie :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 1. 2023 / 17:25:41 (před 97 týdny)
off

Super, už jsem se nemohla dočkat. :D Už si sestavuju seznam, už mi chybí jen tři seriály a seznam s 15 kolonky je vytvořena a mohu se začít dívat. :D A na únor bych řekla, že půjde o seriál, kde bude zima, padat sníh, či sníh nebo někde na horách. :D

Janey T.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 1. 2023 / 17:30:47 (před 97 týdny)
off

No... tak mám zatím letos tři piloty za sebou a jen jeden tak trochu sedí do nelineární kategorie... takže se zeptám: Dá se The Peripheral považovat za nelineární, jelikož si tam hrají s paralelními realitami, které jsou ještě k tomu v jiných časech? :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Lord Edmund Blackadder
9. 1. 2023 / 17:30:53 (před 97 týdny)
on

Super, je to tady!

Pro ty, kteří se nechtějí otravovat ciferací, roky s výslednou ciferací 3 od roku 1950 jsou:

1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010, 2019

I have a cunning plan...
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2023 / 17:31:25 (před 97 týdny)
off

Prvý rok, ktorý do toho s vami idem a od prvého januára som sa nemohla dočkať toho, aké zadania vypíšete. :) Priznávam sa, že z niektorých som celkom zmätená a neviem, aký seriál by som si mala vybrať, no určite sa s tým pobijem. Od toho sa to predsa volá výzva.

A čo si myslím, že bude výzva na budúci mesiac? Vzhľadom na to, že nápoveda je vločka, tak predpokladám, že nejaká zimná tématika, takže si myslím, že to môže byť pilot, kde sa objaví sneh alebo sa odohráva na horách. Ťažko povedať, či tipujem správne, no nechám sa prekvapiť a uvidíme budúci mesiac. :) Idem si naplánovať seriály do jednotlivých kategórií. :)

Sonya
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 1. 2023 / 17:35:55 (před 97 týdny)
off

Tak super, no některé kategorie už teď vypadají zajimave. Předpokládám, že nelineární seriál je jako stvořený pro Kaleidoscope 😁, no budu plánovat a uvidí se co tam kde padne.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 1. 2023 / 17:37:38 (před 97 týdny)
on

Už si taky vyplňuju do poznámek co by kam mohlo jít a je pár kategorií, za které bych vraždila.. Už jsem tak hezky měla nachystaný seriál z roku 2013 a zas to přijde na zmar :(. Ale snad mám pár restů v roce 2019, tak uvidíme..

Nesnáším nelineárně vystavěné seriály. To se asi podívám s utrpením na pilot (jestli to vůbec bude pilot) a pápá seriále..

A doufám, že Fruiko v rámci kategorie seriálu s písmenem X neopisoval :D. Zrovna tuhle jsem na timeline řešila, co bych tam nacpala bum ho, ta kategorie tam fakt je :D.

Jo a taky.. Tolik k tomu, že se na Last of Us dívat prostě nebudu.. Hmm... :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Zaphyra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 1. 2023 / 18:35:27 (před 97 týdny)
off

už pár tipov mám :) ešte že som prequel zaklínača ešte nepustila :D

andromache
9. 1. 2023 / 18:36:37 (před 97 týdny)
on
Zaphyra napsal(a):

No vidíš a hned je tu něco co by mi mohlo vytrhnout trn z paty :). Dík, na tenhle prequel jsem totálně zapomněla...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
9. 1. 2023 / 18:37:07 (před 97 týdny)
on

Btw, existují nějaké ucelené statistiky z loňské výzvy? Třeba co se dávalo do výzvy nejčastěji nebo tak?

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
9. 1. 2023 / 18:46:16 (před 97 týdny)
off

Super, děkuji za zadání.

Na pár bodů už mám pár tipů vyplněných, ale u některých kategorií budu asi potřebovat pomoct. Doufám, že se tu časem objeví i seznamy k jednotlivým kategoriím.

Jinak na únor mě napadá něco se zimou. Třeba, že se seriál odehrává ve sněhu či v zimním období.

"It's a beautiful day to save lives.”
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 1. 2023 / 19:02:59 (před 97 týdny)
off

To vypadá skvěle, už jsem se moc těšila, tak jdu rovnou hledat :). Díky moc za vaši práci.

Fruiko
9. 1. 2023 / 19:07:19 (před 97 týdny)
off
andromache napsal(a):

Btw, existují nějaké ucelené statistiky z loňské výzvy? Třeba co se dávalo do výzvy nejčastěji nebo tak?

Soon™.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
9. 1. 2023 / 20:00:57 (před 97 týdny)
off
andromache napsal(a):

Tolik k tomu, že se na Last of Us dívat prostě nebudu.. Hmm... :D.

Hru jsem sice nezhrál, ale podle ukázek z ní čekám krásnou lesbickou romantiku, to jsi chtěla vynechat? :D

A počítá se to do toho tříslovného názvu podle abecedy, když je tam ještě to the?

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 1. 2023 / 20:06:31 (před 97 týdny)
off

Parada, nova vyzva je tu, tesim sa ako skrz nove ulohy zasa objavim kopec novych serialov. Na februarovu vyzvu mi tiez napadol serial spojeny so snehom alebo zimou, mozno nejaky zimny sport.

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 1. 2023 / 20:06:50 (před 97 týdny)
off

Niektoré kategórie bude teda dosť ťažké splniť, ale dve už mám, tak uvidíme, ako mi to pôjde :)

The wheel weaves as the wheel wills.
Lord Edmund Blackadder
9. 1. 2023 / 20:07:18 (před 97 týdny)
on
petrSF napsal(a):

A počítá se to do toho tříslovného názvu podle abecedy, když je tam ještě to the?

Zcela zásadní otázka :D, kdyby se to počítalo bez The, je toho hromada, ale takhle jsem po projetí mého seznamu co chci vidět objevil asi 16 seriálů... Dokonce 4 slova, A Discovery of Witches.

I have a cunning plan...
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2023 / 20:32:47 (před 97 týdny)
off

Paráda. :) Hned u první položky jsem si říkala, že jsem se už dávno chtěla mrknout na Being Human a tohle je krásná příležitost se k tomu dokopat.

andromache
9. 1. 2023 / 20:33:12 (před 97 týdny)
on
Fruiko napsal(a):

Soon™.

TM nevěstí nic dobrého věříš :D? Ale já zas věřím, že nakonec bude i kdyby to soon znamenalo later :-).

andromache
9. 1. 2023 / 20:36:14 (před 97 týdny)
on
petrSF napsal(a):

Hru jsem sice nezhrál, ale podle ukázek z ní čekám krásnou lesbickou romantiku, to jsi chtěla vynechat? :D

Sakra :D. Jako vím že se to řešilo v rámci té konkrétní hry (na čumblr jsem četla krásný screen z twitteru, kdy nějaké matce málem rupla cévka, když zjistila, že je tam lesbická linka, načež Ashley Johnson krásně vytrolila :D.A jako původně mi nesedělo téma (já tyhle ty virové postapo moc nemusím, kor když jsem na ni ještě nedávno koukala ve zprávách, tedy za předpokladu že je to tohle a nezapletl se mi tam třeba Resident Evil), ale třeba mě překvapí :-). Ale aspoň že je na tebe v tomhle upozorňování spolehnutí ;-).

rozviklanarozinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2023 / 20:45:35 (před 97 týdny)
off

Letos celkem narocna temata, ale bavi me to!! :)

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
9. 1. 2023 / 21:40:09 (před 97 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Super, je to tady!

Pro ty, kteří se nechtějí otravovat ciferací, roky s výslednou ciferací 3 od roku 1950 jsou:

Znamenitě. Pojem ciferace je mi naprosto neznámý a vůbec jsem ho nepobral. Předpokládám, že ostudně jsem jediným na celém Serialzone :) Google pomohl, ale i tak bych musel vybrat něco ze tří nabízených roků v popisu

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2023 / 21:42:53
sonkad
9. 1. 2023 / 21:42:56 (před 97 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

O tři dny dříve než loni. A vůbec asi za všechny ty roky nejdříve. Žádný seriál nebude promarněn.

Presne som predvčerom pozerala výzvy z posledných rokov, že kedy boli zverejnené 😁 A už som sa nemohla dočkať, takže super prekvapenie na dnes, ďakujemeee 😁

Fruiko
9. 1. 2023 / 21:43:24 (před 97 týdny)
off
Pajky napsal(a):

Znamenitě. Pojem ciferace je mi naprosto neznámý a vůbec jsem ho nepobral. Předpokládám, že ostudně jsem jediným na celém Serialzone :)

Je jako ciferný součet, ale víc do hloubky.

sonkad
9. 1. 2023 / 21:44:16 (před 97 týdny)
off

Super, je to tady!

Toto je super pomôcka, díky moc!

Fruiko
9. 1. 2023 / 21:47:30 (před 97 týdny)
off
Pajky napsal(a):

Znamenitě. Pojem ciferace je mi naprosto neznámý a vůbec jsem ho nepobral. Předpokládám, že ostudně jsem jediným na celém Serialzone :) Google pomohl, ale i tak bych musel vybrat něco ze tří nabízených roků v popisu

Jinak původní záměr byl udělat něco jako loni byl seriál s dvojkou na konci, ale ne tak krutého, aby byly na výběr jen seriály starší 10 let.

sonkad
9. 1. 2023 / 21:48:42 (před 97 týdny)
off
Zaphyra napsal(a):

To sme dve 🤣 Teda vlastne tri, keďže aj andromache písala 😁

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
9. 1. 2023 / 21:53:24 (před 97 týdny)
off
Pajky napsal(a):

Mám vystudovanej matfyz a taky jsem si ciferaci musel vygooglit, v životě jsem to neslyšel :)

Karlíček
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 1. 2023 / 21:56:10 (před 97 týdny)
off

A nějaké vyhodnocení / statistika výzvy za rok 2022 nebude?

Fruiko
9. 1. 2023 / 22:06:48 (před 97 týdny)
off
petrSF napsal(a):

Mám vystudovanej matfyz a taky jsem si ciferaci musel vygooglit, v životě jsem to neslyšel :)

To mám nejspíš z geocachingu. Ten kromě serialzoního adventu také rozšiřuje obzory.

Fruiko
9. 1. 2023 / 22:07:16 (před 97 týdny)
off
Karlíček napsal(a):

A nějaké vyhodnocení / statistika výzvy za rok 2022 nebude?

Bude v průběhu ledna. Včetně trofejí.

andromache
9. 1. 2023 / 22:10:11 (před 97 týdny)
on
Pajky napsal(a):

Nejsi jediný, kdo to nepobral :D. My humanitně zaměření vůbec netušíme, že něco takového existuje :D :D. Do učiva střední školy fakt nepatří (a i kdyby, už od páté třídy a zlomků pouštím matiku jedním uchem tam a druhým ven :D).

andromache
9. 1. 2023 / 22:11:33 (před 97 týdny)
on
sonkad napsal(a):

To sme dve 🤣 Teda vlastne tri, keďže aj andromache písala 😁

Přesně :-). Nemám ani GoT, ani LOTRa ani Zaklínače krvavý původ :-). A to jsem se děsila, že do téhle kategorie snad nic nenajdu :-).

Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 1. 2023 / 22:51:48 (před 97 týdny)
off

Ten seriál se třemi slovy po sobě podle abecedy, to je docela brutál. To snad ani neexistuje.

chisko6
9. 1. 2023 / 23:08:11 (před 97 týdny)
off

Tak letošní výzva vypadá velmi zajímavě, máme se na co těšit při vybírání seriálů.

Petyer
9. 1. 2023 / 23:08:40 (před 97 týdny)
off
Director of SHIELD napsal(a):

Ten seriál se třemi slovy po sobě podle abecedy, to je docela brutál. To snad ani neexistuje.

Otazka je, ci to musi ist uplne za sebou napr. abc alebo len treba zachovat postupnost v abecede napr. cgj. Inak ja zasa netusim, aky serial si mam predstavit pod "neodehravajicim se linearne" 😉

Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
9. 1. 2023 / 23:26:53 (před 96 týdny)
off
Petyer napsal(a):

Inak ja zasa netusim, aky serial si mam predstavit pod "neodehravajicim se linearne" 😉

Já pod tím vidím třeba odkaz a nebo pokud jste ještě neviděli odkaz, tak tam je v každé epizodě podobná časová linka, akorát z pohledu jiných postav, takže to je taky nelineárně vyprávěno :) Ono se toho najde víc, ale je to často tak, že to zjistíte až v průběhu sledování seriálu - pilot stačit nemusí, u toho Playlistu to člověk zjistí až u dalších epizod.

Petyer
9. 1. 2023 / 23:33:43 (před 96 týdny)
off
Kubasix napsal(a):

Já pod tím vidím třeba odkaz a nebo pokud jste ještě neviděli odkaz, tak tam je v každé epizodě podobná časová linka, akorát z pohledu jiných postav, takže to je taky nelineárně vyprávěno :) Ono se toho najde víc, ale je to často tak, že to zjistíte až v průběhu sledování seriálu - pilot stačit nemusí, u toho Playlistu to člověk zjistí až u dalších epizod.

Jasne, vdaka, uz mi to je jasne, tak Kaleidoskope mam urcite v plane, kedze viaceri ho dost chvalili 😉

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
9. 1. 2023 / 23:57:17 (před 96 týdny)
off
Petyer napsal(a):

Inak ja zasa netusim, aky serial si mam predstavit pod "neodehravajicim se linearne" 😉

Podle mě by to mohlo být třeba FlashForward nebo How to Get Away with Murder, pro sebe jsem si vybrala Big Little Lies, které vypadá, že by sem taky spadalo.
A co antologie, kde se každý díl věnuje něčemu jinému (typu Love, Death & Robots nebo Modern Love), to by nešlo?

Lord Edmund Blackadder
10. 1. 2023 / 00:03:24 (před 96 týdny)
on
Petyer napsal(a):

Otazka je, ci to musi ist uplne za sebou napr. abc alebo len treba zachovat postupnost v abecede napr. cgj. Inak ja zasa netusim, aky serial si mam predstavit pod "neodehravajicim se linearne" 😉

Cgj :), např. A Discovery of Witches, (dokonce 4 slova!) In Plain Sight...

I have a cunning plan...
Petyer
10. 1. 2023 / 00:06:10 (před 96 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Podle mě by to mohlo být třeba FlashForward nebo How to Get Away with Murder, pro sebe jsem si vybrala Big Little Lies, které vypadá, že by sem taky spadalo.
A co antologie, kde se každý díl věnuje něčemu jinému (typu Love, Death & Robots nebo Modern Love), to by nešlo?

Vyzera to tak, ze tych moznosti ako to kto pochopi je vela, za mna kludne by mohla byt aj antologia 😉

Petyer
10. 1. 2023 / 00:07:12 (před 96 týdny)
off

Cgj :), např. A Discovery of Witches, (dokonce 4 slova!) In Plain Sight...

Super, tak potom to nebude az take tazke najst, ak pismena nemusia ist hned za sebou 😉

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 1. 2023 / 02:31:28 (před 96 týdny)
off

Připojuju se ke každému, kdo na pojem ciferace koukal jak tele na nová vrata (a lehce ho zasáhlo PTSD z matiky na gymplu), a taky k těm, kteří jsou rádi, že si prequel Zaklínače nevědomky šetřili na letošek :D Některé kategorie vypadají echt náročně, což je super.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Fruiko
10. 1. 2023 / 09:30:17 (před 96 týdny)
off
Petyer napsal(a):

Vyzera to tak, ze tych moznosti ako to kto pochopi je vela, za mna kludne by mohla byt aj antologia 😉

V podstatě by ti konec měli říct na začátku. Antologie tam podle mě moc nefungují, i když bude záležet kus od kusu.

Fruiko
10. 1. 2023 / 09:31:01 (před 96 týdny)
off
andromache napsal(a):

Nejsi jediný, kdo to nepobral :D. My humanitně zaměření vůbec netušíme, že něco takového existuje :D :D. Do učiva střední školy fakt nepatří (a i kdyby, už od páté třídy a zlomků pouštím matiku jedním uchem tam a druhým ven :D).

Ciferný součet je v 6. třídě. A ciferace je od něj kousek.

Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 1. 2023 / 15:13:15 (před 96 týdny)
off

Letošní výzva je docela brutalita. Nic lehkého oproti předchozím ročníkům to není :D
Ovšem ciferace je teda hell. Moc díky všem v diskuzi za osvětlení této oblasti 51

Mr.Ripley
sonkad
10. 1. 2023 / 16:04:26 (před 96 týdny)
off

Tak som prešla svoj zoznam Chcem vidieť a našla som tam prekvapujúco až 2 seriály do kolonky Pilot seriálu, který má nejméně tři slova a všechna jdou za sebou podle abecedy (nemusí přesně) :D Alchemy of Souls odkaz a Nine Perfect Strangers odkaz.. Táto kategória bola môj strašiak, lebo si neviem predstaviť takéto niečo hľadať :D Inak ešte z tých, čo som videla, ak by sa niekomu hodilo - Brave New World odkaz..

Editováno: 2x | Naposledy: 10. 1. 2023 / 16:07:35
andromache
10. 1. 2023 / 16:51:02 (před 96 týdny)
on
Fruiko napsal(a):

Ciferný součet je v 6. třídě. A ciferace je od něj kousek.

Však jsem psala, že mi matika jde jedním uchem tam a druhým ven už od páté třídy ne :D? A jestli je to v šesté.. :D.

Evie
11. 1. 2023 / 21:03:15 (před 96 týdny)
off

Škoda, že jsem si Midnight Mass vyplácala loni, hned bych věděla o duchovním v hlavní roli :D někdo nějaký tip prosím? :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
11. 1. 2023 / 22:11:47 (před 96 týdny)
off
Evie napsal(a):

Škoda, že jsem si Midnight Mass vyplácala loni, hned bych věděla o duchovním v hlavní roli :D někdo nějaký tip prosím? :D

Napadlo mě třeba Young Pope, New Pope, Lucifer, God Friended Me nebo American Gods, Father Brown. Leccos se taky objeví, když si člověk zadá do vyhledávání "god" (třeba Lambs of God). Nebo si taky vyhledat kněz, pastor nebo bůh v obsazích. Já zařadím asi Firefly, stejně to mám už roky na seznamu.

Fruiko
11. 1. 2023 / 23:25:08 (před 96 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Napadlo mě třeba Young Pope, New Pope, Lucifer, God Friended Me nebo American Gods, Father Brown. Leccos se taky objeví, když si člověk zadá do vyhledávání "god" (třeba Lambs of God). Nebo si taky vyhledat kněz, pastor nebo bůh v obsazích. Já zařadím asi Firefly, stejně to mám už roky na seznamu.

Já furt čekám, kdy někdo rozjede seznamy, abych je mohl nalinkovat a ono furt nic.

andromache
12. 1. 2023 / 00:54:10 (před 96 týdny)
on
Evie napsal(a):

Já mám třeba nachystaného Irreverenta :-).

Evie
12. 1. 2023 / 10:04:37 (před 96 týdny)
off
Litocha napsal(a):

Děkuji za vyčerpávající seznam, snad z toho něco vyberu :)

andromache napsal(a):

Já mám třeba nachystaného Irreverenta :-).

No joo, na to jsem úplně zapomněla. Hlavně, že jsme se nad tim společně pobavily :D

andromache
12. 1. 2023 / 16:43:45 (před 96 týdny)
on
Evie napsal(a):

No joo, na to jsem úplně zapomněla. Hlavně, že jsme se nad tim společně pobavily :D

No vidíš :D. jak jsi mohla zapomenout na Connora z Chicaga.. :D.

Lord Edmund Blackadder
12. 1. 2023 / 16:45:43 (před 96 týdny)
on
Fruiko napsal(a):

Já furt čekám, kdy někdo rozjede seznamy, abych je mohl nalinkovat a ono furt nic.

Vytvořil jsem, linky hodím do vlákna na fóru.

I have a cunning plan...
Micuda98
14. 1. 2023 / 14:23:18 (před 96 týdny)
off

Fruiko? U větších univerz je to limitované jen na ty tři značky? Nebo jsou i další? Jako třeba Star Trek? Protože ten má požehnaně seriálů, i když nepočítám ty krátkometrážní a fanouškovské. A co Stargate? Nebo i BSG? :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Editováno: 3x | Naposledy: 14. 1. 2023 / 14:24:28
andromache
14. 1. 2023 / 19:34:12 (před 96 týdny)
on
Micuda98 napsal(a):

Fruiko? U větších univerz je to limitované jen na ty tři značky? Nebo jsou i další? Jako třeba Star Trek? Protože ten má požehnaně seriálů, i když nepočítám ty krátkometrážní a fanouškovské. A co Stargate? Nebo i BSG? :D

Já jsem si říkala, jestli tam třeba spadá i John Wick universe, že bych to spláchla tím Continentalem (jestli ho teda letos vůbec vypustí).

Fruiko
14. 1. 2023 / 21:06:34 (před 96 týdny)
off
Micuda98 napsal(a):

Star Trek určitě. Stargate a BSG mi už přijdou vyloženě malý. Walking Dead mi třeba taky přijde ještě malej, ale asi už by se dal uznat.

Fruiko
14. 1. 2023 / 21:07:21 (před 96 týdny)
off
andromache napsal(a):

Já jsem si říkala, jestli tam třeba spadá i John Wick universe, že bych to spláchla tím Continentalem (jestli ho teda letos vůbec vypustí).

Jako 3 navazující filmy a jeden seriál ti přijdou jako větší univerzum?

andromache
14. 1. 2023 / 21:29:34 (před 96 týdny)
on
Fruiko napsal(a):

Jako 3 navazující filmy a jeden seriál ti přijdou jako větší univerzum?

Jo :D :D. Ale mám v zásobě Obi-wana kdyby něco...

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2023 / 21:29:55
sonkad
23. 1. 2023 / 09:26:15 (před 95 týdny)
off

Fruiko Prosím ťa, kedy asi bude nová filmová výzva na tento rok? Už by som si chcela niečo začať pozerať 😁 Snáď to tento rok bude skôr než vlaňajšia polka februára 🤞🤣

Fruiko
23. 1. 2023 / 09:27:12 (před 95 týdny)
off
sonkad napsal(a):

Fruiko Prosím ťa, kedy asi bude nová filmová výzva na tento rok? Už by som si chcela niečo začať pozerať 😁 Snáď to tento rok bude skôr než vlaňajšia polka februára 🤞🤣

Něco vymyslím, zkusím v průběhu tohoto týdne, ale jsem zrovna dost vytížen.

sonkad
23. 1. 2023 / 09:29:38 (před 95 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Super, ja ti verím, to zvládneš 😁😁😁🤞

Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 1. 2023 / 19:43:12 (před 94 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Třeba pomůže... :)

Film, jehož název začíná na samohlásku
Zahraniční film, který má stejný český i originální název
Film, jehož název začíná na stejné písmeno, jako jméno hlavní postavy
Film, v jehož názvu se některé písmeno vyskytuje alespoň třikrát (čtyřikrát?)
Film, v jehož názvu je mužské či ženské jméno
Film, jehož název neobsahuje písmena A a E
Film starší než TY
Film, který režírovala žena
Film, ve kterém se objeví slavný zpěvák, zpěvačka či hudební skupina
Film, který pochází ze státu, který nemá na vlajce modrou barvu
Film, který je alespoň šestým (sedmým?) pokračováním filmové série
Film, ve kterém se objeví hmyz
Film, ve kterém zazní potlesk
Film, ve kterém se objeví hlavní postava úplně nahá
Film, jehož předlohou je videohra nebo počítačová hra

Fruiko
26. 1. 2023 / 20:07:51 (před 94 týdny)
off
Markus07 napsal(a):

Třeba pomůže... :)

Film, jehož název začíná na samohlásku
Zahraniční film, který má stejný český i originální název
Film, jehož název začíná na stejné písmeno, jako jméno hlavní postavy
Film, v jehož názvu se některé písmeno vyskytuje alespoň třikrát (čtyřikrát?)
Film, v jehož názvu je mužské či ženské jméno
Film, jehož název neobsahuje písmena A a E
Film starší než TY
Film, který režírovala žena
Film, ve kterém se objeví slavný zpěvák, zpěvačka či hudební skupina
Film, který pochází ze státu, který nemá na vlajce modrou barvu
Film, který je alespoň šestým (sedmým?) pokračováním filmové série
Film, ve kterém se objeví hmyz
Film, ve kterém zazní potlesk
Film, ve kterém se objeví hlavní postava úplně nahá
Film, jehož předlohou je videohra nebo počítačová hra

Určitě. Ale tenhle týden fakt ne, mám práce do placený práce až nad hlavu.

sonkad
27. 1. 2023 / 11:38:05 (před 94 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Určitě. Ale tenhle týden fakt ne, mám práce do placený práce až nad hlavu.

To nám nerob 😭 Všetci už čakáme.. Prosííím 🙏🏻

Fruiko
6. 2. 2023 / 14:22:15 (před 93 týdny)
off
sonkad napsal(a):

To nám nerob 😭 Všetci už čakáme.. Prosííím 🙏🏻

Už.

sonkad
6. 2. 2023 / 15:26:59 (před 93 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Už.

Supeeeeer, díky moc, teším sa :) Celý víkend som kontrolovala, či už nie je :D

Len malý detail na opravenie - je tam zlý rok: "Nejdůležitější je, abyste zadané filmy viděli a hodnotili v roce 2022."