2 ženy proti 12 mužům
Alespoň už konečně vím, kdo mi zrušil Ringer !
Judita napsal(a):
Prezident/ka zábavy? Ten titul fakt existuje?
V originále je to "president of entertainment" :) Přemýšlel jsem nad vhodným českým překladem a kromě tohoto a "prezidentovi zábavné tvorby" mě nic jiného nenapadlo, nakonec jsem to prdnul doslova. :D
Furiant napsal(a):
V originále je to "president of entertainment" :) Přemýšlel jsem nad vhodným českým překladem a kromě tohoto a "prezidentovi zábavné tvorby" mě nic jiného nenapadlo, nakonec jsem to prdnul doslova. :D
Ono to zní všechno docela vtipně. :) Já chápu, že takový člověk je tam potřeba, ale je zajímavý, co jsou schopný vymyslet, když tu funkci potřebují pojmenovat. :D
Judita napsal(a):
Ono to zní všechno docela vtipně. :) Já chápu, že takový člověk je tam potřeba, ale je zajímavý, co jsou schopný vymyslet, když tu funkci potřebují pojmenovat. :D
Přesně... :) A to ta zábava není myšlena pouze jako určité zábavné pořady, ale jako všechno, co ta televize vysílá a nejsou to zprávy a sport, takže i všechny ty dramatické seriály a thrillery apod. :D I proto jsem tam nakonec dal jenom tu "zábavu" a ne "zábavnou tvorbu", protože to by ještě víc evokovalo jenom ty určité zábavné pořady a nic jinýho... :D
Teda nic moc, doufala jsem, že si tam vyhlídnu budoucího manžela třeba..:D
under.demonic.possession napsal(a):
Teda nic moc, doufala jsem, že si tam vyhlídnu budoucího manžela třeba..:D
taky jsem si říkala, žádní krasavci to nejsou :D
To mě mrzí, holky... :D Ale ani my chlapi si nemáme z čeho vybírat... :D
já bych se teda prezidentce zábavy (fakt to zní vtipně) na CBS nebránila
Mě by teda hlavně zajímali jejich platy :D