Dnes to bylo lehké, skoro žádné rozhodování :)
Janey T napsal(a):
Dnes to bylo lehké, skoro žádné rozhodování :)
Ano, relativně lehké, ale hodně aktuálních výsledků mě překvapilo (nemile).
MacGyver fakt ten nový? To bude asi omyl, nie? Prosím o rýchlu opravu, lebo stráca kvôli tomu hlasy :( ragelly
Odhlasované. :) Dnes to nebolo nijako náročné. :)
Znovu podávám oficiální protest proti použití plakátu z poslední série Gilmorových děvčat. Dejte tam kterýkoliv, jen ne ten k těm čtyřem posledním zrůdným dílům. Prosím, prosím.
Odhlasováno. Celkem v pohodě dneska, i když některé duely mě v prozatimních výsledcích malinko děsí. Akorát teda mi v záložce Hry a zábava pořád svítí, že jsem nehlasoval.
Tak mám odhlasováno, ale občas to bylo jako rozhodovat se, jestli si chci nechat zarazit hřebíky pod nehty nebo si ty nehty nechat vytrhat bez umrtvení.. A několik duelů zůstalo pro jistotu bez hlasu, protože tam nešlo ani zvolit to menší zlo.
V duelu Buffy vs. DW odmítám hlasovat. :D
Tempy napsal(a):
V duelu Buffy vs. DW odmítám hlasovat. :D
Dyť říkám.. Nechat si zarazit jehly pod nehty nebo si je nechat vyrvat bez umrtvení? :D Ale tady jsem zrovna problém neměla a hlas šel DW.
Vražedný súboj MacGyver vs. Xena, nakoniec hlas Mac, zvyšok pohodička
Litocha napsal(a):
Chudák doktorka Zoe, ta dostává na zadek :(
Čím víc o ní budeme mluvit, tím víc lidí se na ní koukne? Snad? :D Dokonce i dabing u toho byl "celkem použitelný" :D
Kolombo napsal(a):
Čím víc o ní budeme mluvit, tím víc lidí se na ní koukne? Snad? :D Dokonce i dabing u toho byl "celkem použitelný" :D
Na mě je to moc přeslazený a moc hetero, takže sorry, ne :D.
andromache napsal(a):
Na mě je to moc přeslazený a moc hetero, takže sorry, ne :D.
A me se na tom naopak libi jak je to hezky a hodny a naivni.
Pouli napsal(a):
A me se na tom naopak libi jak je to hezky a hodny a naivni.
Hele každému co jeho jest ;).