Na dnes odhlasované, bolo tam pár zaváhaní. Ako napríklad pri Simpsonovcoch vs. Tom a Jerry... to bolo naozaj na držku. :D Ale nakoniec som to odhlasovala všetko. :)
Hlasování bylo pro mě i tentokrát lehké :D
Doctor Who vs Monk - jako by všichni zapomněli skvělé řady před érou Jodie...
Pro mě teda pár těžkých rozhodování i překvapivých výsledků. :-)
Ceterum autem censeo (Cartaginem) Luciper esse delendam. :D
_-0-_ napsal(a):
Doctor Who vs Monk - jako by všichni zapomněli skvělé řady před érou Jodie...
Snad tě tedy potěší, že já rozhodně nezapomněla :)
A i tak z této dvojice hlasuju pro Monka. Světe, div se.
IrmaVep napsal(a):
Snad tě tedy potěší, že já rozhodně nezapomněla :)
A i tak z této dvojice hlasuju pro Monka. Světe, div se.
Ano, jsem potěšen :-)))
...přes tvou volbu, se kterou se ani náhodou ztotožnit nemohu.
_karel_ napsal(a):
...Ceterum autem censeo (Cartaginem) Luciper esse delendam. :D
Mně to již delší dobu vychází spíše takto: "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam." (Viz můj "podpis ve fóru", který tam mám skoro rok)
Doctor Who mě mrzí. Lidé si neuvědomují, že to není typický seriál, který by se měl hodnotit se vším všudy jako celek, protože těch sérií i se starými díly je opravdu hodně a táhnou se od minulosti. Každá éra má jiné herce, ale hlavně scénáristy. Ano nové série už nejsou dobré, ale měli jsme tu předím tři nové éry seriálu, které byly luxusní a předčili nejeden ze seriálů ankety. Bohužel, dneska musí seriály vyhovovat určitým ideovým kvótám a jsem si jistá, že kdyby mnohé legendy neskončily před touto dobou, tak by dopadly stejně.
Pinkertýnka napsal(a):
Doctor Who mě mrzí. Lidé si neuvědomují, že to není typický seriál, který by se měl hodnotit se vším všudy jako celek, protože těch sérií i se starými díly je opravdu hodně a táhnou se od minulosti. Každá éra má jiné herce, ale hlavně scénáristy. Ano nové série už nejsou dobré, ale měli jsme tu předím tři nové éry seriálu, které byly luxusní a předčili nejeden ze seriálů ankety. Bohužel, dneska musí seriály vyhovovat určitým ideovým kvótám a jsem si jistá, že kdyby mnohé legendy neskončily před touto dobou, tak by dopadly stejně.
100% shoda.