Diskuze k článku Anketa: Jmenuji se seriálově (top 16, duely 5)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 1. 2023 / 13:15:43 (před 95 týdny)
off

Tady u jednoho duelu menší zaváhání, ale jinak lehoučké pro mě zase :D

Janey T.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
23. 1. 2023 / 13:31:40 (před 95 týdny)
off

Teda, Hawkeye dostává docela sodu. :-)

Ceterum autem censeo (Cartaginem) Luciper esse delendam.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 1. 2023 / 13:39:10 (před 95 týdny)
off

Lidi, vzpamatujte se, Doctor Who není jen Jodie :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 1. 2023 / 14:07:15 (před 95 týdny)
off

Dnes poprvé jsem v duelu nehlasoval pro Lucíka. Gilmorky jsem prostě viděl vícekrát a i po těch letech mám pro ně v srdíčku víc místa.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 1. 2023 / 16:11:35 (před 95 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

Lidi, vzpamatujte se, Doctor Who není jen Jodie :-)

Jak jsme řešili už v mnoha vláknech. S Chibnallem za kormidlem by to nezachránil ani Daniel Day Lewis :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 1. 2023 / 16:40:12 (před 95 týdny)
on
Kolombo napsal(a):

Jak jsme řešili už v mnoha vláknech. S Chibnallem za kormidlem by to nezachránil ani Daniel Day Lewis :D

Přesně.. Mě fascinuje, jak mají všichni tendence házet to na chuděru Jodie, jenom proto, že si dovolili změnit pohlaví, ale že ty zápletky byly děsný (co byl sakra Flux?? ten nemám dojetý doteďka), to už nikoho nezajímá. Prostě za všechno špatné může fakt, že si dovolili udělat z Doctora ženu.. Ó jaký hřích! S Chinballem u kormidla by se vám zprotivil i ten váš slavný a vychvalovaný Chapadlák!

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2023 / 16:42:42
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 1. 2023 / 16:41:39 (před 95 týdny)
on

A jinak jsem ráda, že Lucifer dává Gilmorkám na prdel.. Jak někteří nechápou hype kolem Lucíka, tak je furt zábavnější, než celé slavné GG, kolem kterých ten hype zase nechápu já (a ano, viděla jsem víc než jeden díl, to mi věřte).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 1. 2023 / 17:32:00 (před 95 týdny)
off
andromache napsal(a):

Přesně.. Mě fascinuje, jak mají všichni tendence házet to na chuděru Jodie, jenom proto, že si dovolili změnit pohlaví, ale že ty zápletky byly děsný (co byl sakra Flux?? ten nemám dojetý doteďka), to už nikoho nezajímá. Prostě za všechno špatné může fakt, že si dovolili udělat z Doctora ženu.. Ó jaký hřích! S Chinballem u kormidla by se vám zprotivil i ten váš slavný a vychvalovaný Chapadlák!

Jsem s tebou a s Kolombem ve shodě stran Chibnalla, ale to je jen polovina problému. Druhou je tranzice Doctora ("she Doctor Jodie"). Představ si to tak, jako by v některých řadách nahradili tvůrci tvou oblíbenou Xenu nějakým Xeňákem.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Pinkertýnka
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 1. 2023 / 20:42:37 (před 95 týdny)
off
andromache napsal(a):

Jo, já s tebou souhlasím, náhodou Jodie je dobrá. Ale Doctor Who není jen Chinball, to se prostě smaže všechno, co na seriálu bylo skvělé jen kvůli němu?

Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 1. 2023 / 22:46:15 (před 94 týdny)
off

Na dnes odhlasované za mňa úplne v poriadku a bez nejakých vnútorných rozporov. :)

Sonya
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 1. 2023 / 21:25:53 (před 94 týdny)
off

Tiež sa divím, že Doctorovi sa moc nedarí. Čo sa inak týka zmeny pohlavia u Doctora, netreba zabudnúť, že prvýkrát sa to objavilo už v ére Moffata (Missy - Master). Nemôžem povedať, že som bola nadšená, keď obsadili ženu, ale Jodie bola po hereckej stránke veľmi dobrá. Príbehy ako všetci vieme, boli fiasko. Napriek tomu Doctor Who je legendárny seriál, rada si znova púšťam mnohé ikonické časti :)

Pre mňa éra s Jodie je ako posledná séria Game of Thrones - tvárim sa, že sa to neudialo :D