Tak na ten únor jsem to více-méně trefila a jdu si rvát vlasy, protože jsem v lednu viděla několik seriálů (spíše anime), kde onen sníh byl. :D Ale určitě něco najdu. :D
A na březen? Tady bych typovala něco z historie. Takže historický seriál. Protože Lincoln je známý z minulosti/historie, ale zase si nemyslím, že je spousta seriálů o prezidentech. Takže si spíše myslím, že půjde o tu historii. :D
Tak teďka políčko přidat do výzvy, někdo (Lord Edmund Blackadder) by mohl založit seznam. :D
Já věděla proč si The Santa Clauses nechat na únor 😁
No na březen něco historického asi?
Takže do februárovej kolónky som sa trafila. :) Teraz už len vybrať seriál, ktorý by do nej zapadol. :)
No a čo sa týka kolónky na ďalší mesiac? Mohlo by to byť niečo s histórie, ako tu už bolo zmienené, no napadlo mi, že Lincoln bol zavraždený atentátnikmi, takže by to tiež mohlo byť zamerané na nejaký seriál, v ktorom sa objavia atentátnici? Nechám sa prekvapiť. :)
Micuda98 napsal(a):
Tak teďka políčko přidat do výzvy, někdo (Lord Edmund Blackadder) by mohl založit seznam. :D
Přidáno, link je ve fóru. Navrhujte :D
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Snowpiercer, GoT
Fruiko A ako to vyzerá tento týždeň s tou filmovou výzvou? Už je február :( Stačí v článkovej forme, aby sme videli kategórie, zvyšok kľudne počká.. Oscarová sezóna v plnom prúde a mne už došlo miesto na disku, keďže stále nemôžem nič vymazať, keby som si náhodou potrebovala niečo overiť do výzvy 🤣
Takže s únorovým zadáním jsem spokojená.
Jinak vzhledem k událostem posledních dní, tipuji na březen seriál s hlavou státu nebo seriál, kde se řeší politika.
sonkad napsal(a):
Fruiko A ako to vyzerá tento týždeň s tou filmovou výzvou? Už je február :( Stačí v článkovej forme, aby sme videli kategórie, zvyšok kľudne počká.. Oscarová sezóna v plnom prúde a mne už došlo miesto na disku, keďže stále nemôžem nič vymazať, keby som si náhodou potrebovala niečo overiť do výzvy 🤣
Tenhle týden by to mohlo vyjít (pátek asi), ale pořád doháním pracovní skluz.
Na marec tipujem pilot, kde je postava prezidenta 😉
V připravených pilotech na vyzkoušení mám Lilyhammer, tam snad sníh bude :D
Z hlavy mě napadá akorát Fargo, Hawkeye, Resident Alien a Happy!.
V případě rozšíření kategorie o slangový sníh, tak se nabízí i Narcos :)
Nad seriálom so snehom budem musieť popremýšľať, ale niečo sa určite nájde 🙂 Na marec by som povedala, že to bude buď politický seriál alebo priamo s prezidentom.
petrSF napsal(a):
V připravených pilotech na vyzkoušení mám Lilyhammer, tam snad sníh bude :D
Ten je super. A sněhu tam je dost.
To je dobrá připomínka, co ty na to, Fruiko?
Nope.