Tak s březnem se bloudila okolo a skoro to dala. I tak jste mě tedy nepotěšili. :D Ale já se s tím nějak poperu. :D
Na duben bych řekla plakátek seriálu v zelené barvě. :D
Na duben plakát laděný do zelena, nebo nevím 😁
No a březen, sakra všechno co mě napadá už jsem viděla, no jdu pátrat.
Hned se mi vybavilo The Event ale to mám smůlu, každopádně už delší dobu mám v hledáčku The First Lady, tak snad tam prezidenti nebudou mít jen nějaký štěky :D
Tak toto bude ťažké.. Moc seriálov ma nenapadá a všetky z nich som už videla..
Ako tip dávam Designated Survivor, Scandal..
Ale popravde ma toto zadanie veľmi nepotešilo :( Aj Google našiel len pár seriálov k tomu :( Podľa nápovedy som dúfala skôr v seriál s historickým námetom..
sonkad napsal(a):
Ako tip dávam Designated Survivor, Scandal..
Mě jich napadlo taky spoustu, ale prostě jsem všechny viděla 🤦♀️ tak nahodim aspoň další nápady Madam Secretary Sluga naroda
Jestli se neobjeví nový seriál s prezidentem, tak budu muset podvádět a pustit si nějaky pilot znovu, protože vše, co tu padlo, plus další, jsem už viděl :D
petrSF napsal(a):
Jestli se neobjeví nový seriál s prezidentem, tak budu muset podvádět a pustit si nějaky pilot znovu, protože vše, co tu padlo, plus další, jsem už viděl :D
Možná The Night Agent bude mít prezidenta.
Fruiko napsal(a):
To je super tip, mám ho vo watchliste, takže paráda 😁
A musí to být přímo prezident nějaké země, a nebo to může být například "prezident" FIFA či nějaké další asociace? Teoreticky by to zadání pořád odpovídalo.
West Wing, Our Cartoon President, Veep, 1600 Penn, Commander in Chief, That's My Bush!, Graves, The President Show, Homeland
3. řada American Crime Story se týká prezidenta, ale první ne, tak si musí každý rozhodnout, jestli to spadá.
Vytvořen seznam, je i ve fóru.
Jinak z tohohle bodu moc nadšený nejsem, ale taky to půjde něčím zaplácnout, možná Historia de un crimen, nebo Shooter.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Vytvořen seznam, je i ve fóru.
Jinak z tohohle bodu moc nadšený nejsem, ale taky to půjde něčím zaplácnout, možná Historia de un crimen, nebo Shooter.
Ahoj, seznam nevidím, možná není veřejný. A bude se teda hodit, co vím, tak jsem už viděl a politické seriály zrovna nevyhledávám...
Co se dubna týče, tak buď zelenej plakát nebo by nepřekvapil seriál z afriky.
arthurcz napsal(a):
Ahoj, seznam nevidím, možná není veřejný.
Máš pravdu, opraveno.
Tak březen jsem tipovala dobře.
Bude to pro mě trošku oříšek něco najít, ale určitě se něco najde.
Ohledně dubna bych řekla, že to bude spojené něco s turistikou a přírodou. Přijde mi to jako turistická visačka.
Kubasix napsal(a):
A musí to být přímo prezident nějaké země, a nebo to může být například "prezident" FIFA či nějaké další asociace? Teoreticky by to zadání pořád odpovídalo.
Když se vymýšlelo, tak se počítalo s prezidentem země. Můžeme zmírnit, že nemusí být hlavní postava, ale pak by se měl mihnout hnedle v pilotu.
Ha a jak se mi hodí, že jsem loni do východních zemí hodila něco jiného a tudíž mi Sluga Naroda pořád visí na disku :-). Hned mi to tuhle starost vyřeší. Jinak na duben.. Buď plakát do zelena jak tu už padlo, nebo mě podle pyramid napadá pilot nějakého historického seriálu (což bych brala všema deseti, taky by mi to spláchlo nějaké resty).
Fruiko napsal(a):
Super. A koukám, že ještě by mělo být The White House Plumbers .
A předpokládám, že jsme genrově korektní a prezident může být i žena (omlouvám se za výraz, vím, že není politicky korektní, ale člověk, který menstruuje, zase diskriminuje lidi po menopauze)?
libor42 napsal(a):
A předpokládám, že jsme genrově korektní a prezident může být i žena (omlouvám se za výraz, vím, že není politicky korektní, ale člověk, který menstruuje, zase diskriminuje lidi po menopauze)?
Jj prezidentky taky bereme.
Může to být i král nebo královna nebo vyloženě prezident/ka?
Mně udělalo téma naopak velkou radost, i když jsem předpokládala širší zadání - politik ve významné roli. Ani nevím, co si vybrat, protože ve chci vidět mám Scandal, The West Wing, The First Lady, Designated Survivor i The White House Plumbers (a to se tam podle všeho nedá zařadit Gaslit).
A vřele bych doporučila The Comey Rule, který tady ještě nezazněl.
HansNovy napsal(a):
Může to být i král nebo královna nebo vyloženě prezident/ka?
Řekla bych, že král/královna je na samostatnou kategorii.. Nebo ne?
andromache napsal(a):
Řekla bych, že král/královna je na samostatnou kategorii.. Nebo ne?
To nejspíš bude ale já chtěl svolení se podívat konečně na Korunu :D
HansNovy napsal(a):
To nejspíš bude ale já chtěl svolení se podívat konečně na Korunu :D
Třeba ti to sedne jinam :D. Já si Korunu vyplýtvala tuším vloni :D.
Ak môže dať tip, ja som si vybrala 11.22.63 a je to výborné. Zatiaľ mám pozretý iba pilot, ale určite to dopozerám. Viem, že je to podľa knihy Stephena Kinga, tak mám celkom dilemu, či si to radšej najskôr neprečítať...
Tesa. napsal(a):
Ak môže dať tip, ja som si vybrala 11.22.63 a je to výborné. Zatiaľ mám pozretý iba pilot, ale určite to dopozerám. Viem, že je to podľa knihy Stephena Kinga, tak mám celkom dilemu, či si to radšej najskôr neprečítať...
A co je pravdy na tom, že tam figuruje nějaký učitel? Zahlídla jsem to na seznamu seriálů s učitelem...
andromache napsal(a):
A co je pravdy na tom, že tam figuruje nějaký učitel? Zahlídla jsem to na seznamu seriálů s učitelem...
Tam je hlavní postavou angličtinář, co chce zabránit atentátu.
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Tam je hlavní postavou angličtinář, co chce zabránit atentátu.
Aha, takže učitel angličtiny :-). Suší se mi to na disku od loňska, tak mám konečně možnost to někam nacpat i letos a setřást se jedné z kategorií, kam se mi hledal seriál dost těžko. Díky :-).
andromache napsal(a):
Áno, presne ako píše Lord Edmund, hlavný hrdina je učiteľ, takže sa to hodí aj na Pilot seriálu, kde má ústřední roli učitel/ka nebo profesor/ka
Tesa. napsal(a):
Áno, presne ako píše Lord Edmund, hlavný hrdina je učiteľ, takže sa to hodí aj na Pilot seriálu, kde má ústřední roli učitel/ka nebo profesor/ka
No hurá, vytrhne mi to trn z paty :-). Díky tobě i Lordu Černá zmije :-).