Tak, duben, jsem trefila. :D A květen? Buď válečný žánr, nějaká válka, či konkrétní první nebo druhá světová....To se mi hned vybavilo. :D Tak jsem zvědavá, co to na ten květen nakonec bude :D
Oh, nééé... Tak ten květen mě děsí už teď. Já nechci koukat na nic válečného! :D
Ohledně zeleného plakátu jsem se trefil, na květen to bude nejspíš válečný seriál, možná s nějakými specifiky.
Seznam k dubnové výzvě, je i na fóru.
Tak duben trefa a na květen válečný seriál, no u mě spíš dokument, nebude žádný problém.
No a kouknu do mých chci vidět a duben je vyřešen
Dig Deeper - Das Verschwinden von Birgit Meier
Bude zase pro inspiraci fotočlánek zelených plakátů?
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Bude zase pro inspiraci fotočlánek zelených plakátů?
AdaW napsal(a):
Oh, nééé... Tak ten květen mě děsí už teď. Já nechci koukat na nic válečného! :D
To sme dvaja 😭
Tak jdeme hledat zelený seriál.
Jinak květen tipuji také na válečný seriál či z prostředí armády.
Jo, na květen tipuju něco válečného, když bude toho osmého ;). Tam rovnou nacpu SAS Rogue heroes na které se zatím ne a ne dostat..
Zelený plakát.. Proč mi tohle děláte? Ale jak jsem psala na timeline, mě ten plakát k The Watchful Eye přijde jako zelený. Sice je to taková kovová zelená, ale furt zelená :-).
Ale podle díky tomu odkazu od Ragelly mám i dilema, jestli tam třeba nedat i Shadow and Bone nebo Willow. A vlastně jsem ještě ani neviděla Lokiho, ale toho moc nemusím.
andromache napsal(a):
Ale podle díky tomu odkazu od Ragelly mám i dilema, jestli tam třeba nedat i Shadow and Bone nebo Willow. A vlastně jsem ještě ani neviděla Lokiho, ale toho moc nemusím.
Určitě něco vybereš, já mám crimi dokument a jsem spokojená 😁
Deaneira napsal(a):
Určitě něco vybereš, já mám crimi dokument a jsem spokojená 😁
Jo, všimla jsem si na timeline :-). Nebýt to německé, tak to tam asi taky hodím... Ale asi dám tentorát přednost něčemu vymyšlenému :-).
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
Ohledně zeleného plakátu jsem se trefil, na květen to bude nejspíš válečný seriál, možná s nějakými specifiky.
Seznam k dubnové výzvě, je i na fóru.
Dik za zoznam 😉 Tiez si myslim, ze v maji to bude nieco spojene s vojnou.