Mě v původním seriálu Eric bavil, ale jen v interakci s rodinou, hlavně s Redem. Když byl s Donou, tak to byla nuda. Jinak souhlas s novým seriálem, Red a Kitty super, děcka nic moc.
Btw pokud si uděláte domácí úkol z matematiky, tak vám vyjde, že Leia nemůže být Erikova, protože to časově vychází na dobu, kdy byl v Africe.
Fruiko napsal(a):
Btw pokud si uděláte domácí úkol z matematiky, tak vám vyjde, že Leia nemůže být Erikova, protože to časově vychází na dobu, kdy byl v Africe.
Taky mě to napadlo, ale pak mi došlo, že tady čas už dávno nehraje roli. Např. Eric slavil 18 po 6 sériích, přičemž mezitím slavili aspoň 5x Vánoce nebo Díkůvzdání. O tom, že se mu změnilo v průběhu i celé datum narození, ani nemluvě :D
Určitě se podívám jen tak ze zvědavosti, ale jen z traileru souhlasím s názorem, že bych radši sledovala původní partu, jak se sejde po letech. Myšlenka dobrá, jen škoda, že to vlastně skoro nikdy nefunguje. Je těžký utáhnout seriál jen na nostalgii.
Ja teda vstupuju do serialu s neznalosti puvodniho serialu, ale za me tenhle spinoff funguje skvele. Postavy me bavi a zadna mi vylozene nevadi. A docela me mrzi, ze to ma pouze 10 dilu. Ale je to fakt asi tim, ze puvodni serial jsem nesledoval a nemam s cim porovnavat.
Jako, já bych nakonec mohla být pro tenhle kousek ideální divák, který by to i mohl docenit... Znám komplet původní seriál, ale nikdy jsem si k němu nevytvořila to pouto, co většina ostatních. Dokoukala jsem to, abych to prostě odškrtala. Tudíž by mi ta nová generace mohla sednout lépe, než jiným... Takže, jestli to má fakt tak málo dílů (jsem automaticky předpokládala zas těch 25!), tak to nakonec i zkusím, jinak bych to určitě přeskočila.
mne sa to páčilo. oddychovka. pobavilo ma to. stopáž výborná, pozreté za jeden deň ako jednorázová chuťovka.
IrmaVep napsal(a):
Jako, já bych nakonec mohla být pro tenhle kousek ideální divák, který by to i mohl docenit... Znám komplet původní seriál, ale nikdy jsem si k němu nevytvořila to pouto, co většina ostatních. Dokoukala jsem to, abych to prostě odškrtala. Tudíž by mi ta nová generace mohla sednout lépe, než jiným... Takže, jestli to má fakt tak málo dílů (jsem automaticky předpokládala zas těch 25!), tak to nakonec i zkusím, jinak bych to určitě přeskočila.
Jj jen deset = zatím jedny prázdniny. Moc nevěřím, že to dostane další sérii.