Tak v unoru je to slaby. Za me, uvidim, co se vyklube z The Consultant. Jinak nic. Jeste mozna You. Aspon, si dozenu resty.
Súhlasím s tým, že február je slabota. Tiež najskôr podoháňam resty, dobehnem výzvu a dopozerám rozpozerané. :) Aspoň taký pokojnejší mesiac.
_karel_ napsal(a):
Jaká slabota? Jedna pecka vedle druhý. :-)
Připadá mi nepochopitelný, že jsem nadšený z Carnival Row + Star Trek: Picarda a přitom jiní to vnímají jako "slabotu"...
Za mě teda "silnota" :-)
_-0-_ napsal(a):
Připadá mi nepochopitelný, že jsem nadšený z Carnival Row + Star Trek: Picarda a přitom jiní to vnímají jako "slabotu"...
Aj za mna silnota 😉 Prijal by som slabsi mesiac, potom je viac casu na cistenie WL...
_-0-_ napsal(a):
Star Trek: Picard - prumer. Prvni serie prumer (tu jsem videl) a ani druha serie nic moc podle hodnoceni na csfd. Ale kazdy to ma jinak. Pro me to zadna pecka neni.
Carnival Row - prumer podle recenzi, proto to taky bude koncit po dvou seriich.
Dneska je tolik serialu, takze pokud mam sledovat jen prumerny serose, tak na to nemam cas a ani nervy :). Ale kazdymu se libi neco jinyho. Ja si dam v unoru resty, coz je jedine dobre.
Na Carnival Row doslova čekám od konce první série, denně hledám, jestli už nejsou nějaká data premiéry druhé řady apod., takže za mě pecka. Na YOU se těším taky, ale už trošku méně. :P
Myslím, že největším potvrzením, že únor je spíš oddechový měsíc, je, že se do výběru dostal i Flash. Na Carnival Row se podívám, ale souhlasím, že už si sotva pamatuji o čem byla první série
Jako Star Wars fanoušek hrubě nesouhlasím s první místě a žádám odvolání redaktora. xD