Diskuze k článku Netflix TOP 10 za 4. týden – hádejte, kdo je zpátky!
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2023 / 18:54:57 (před 92 týdny)
on

Lockwood není špatný, ale tak nějak prkenně natočený, více v NPL.
Fauda výborná, ale část v Bruselu se úplně nepovedla. Jakmile se děj vrátil do Izraele, tak to zase byla ta správná kvalitka.
Vikingové se v druhé sérii vydali po vlastních cestách. Sledovat, jak si počínají hlavní postavy v jednotlivých dějových linkách, občas trochu nudilo.
Propad Kaleidoscope také není nijak překvapivý. Mně to moc nebavilo a zkusit se na seriál podívat v jiné kombinaci by mohlo můj názor ještě zhoršit, tak raději ne.

Richard
Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
1. 2. 2023 / 18:59:29 (před 92 týdny)
on

Do 9. února, kdy se vrátí You, se asi žádné změny a překvapení konat nebudou.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2023 / 18:59:41
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 2. 2023 / 00:04:43 (před 92 týdny)
off
richardK napsal(a):

...Fauda výborná, ale část v Bruselu se úplně nepovedla. Jakmile se děj vrátil do Izraele, tak to zase byla ta správná kvalitka....

Nebyla marná, ale v porovnání s S01 to ale byla celkem slabota a poslední díl byl poněkud přeakčnělý.

Jinak dron, co používali byl patrně starej MQ-1 Predator (nebyl nikdy vidět, jenom videa a střely z něj). Má rozpětí křídel 15 metrů a výdrž ve vzduchu celej den. Pro srovnání velikosti - stíhačka F-22 Raptor má rozpětí křídel 14m. (Chápu, že srovnávám nesrovnatelný.)

Zajímavostí konstrukce je tlačná vrtule (pro mě, laika):

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 2. 2023 / 00:06:48
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
2. 2. 2023 / 12:47:43 (před 92 týdny)
on

[citace=_-0-_]Nebyla marná, ale v porovnání s S01 to ale byla celkem slabota a poslední díl byl poněkud přeakčnělý.

Souhlasím, bylo to slabší, ale pro mně pořád solidní podívaná.

Richard
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
2. 2. 2023 / 15:04:30 (před 92 týdny)
off

Tak uvidíme, kde budou Džiny a Džordža v 10. týdnu. :-)
Lockwood mě docela překvapil. Celkem oukej... na puboše :-D
A těším se na NPL, páč "prkenně natočený" si nějak neumím představit (nic ve zlým, richardeK, jen mě ten výraz pobavil).