Neviděla jsem ani jeden seriál, ale nejvíce láká Star Trek, takže má můj hlas pro dnešek :D
slabší kolo, hlas dávám skandálu
Vše viděno, bohužel moje srdcovka Wilow jako seriál zklamal, naopak Star Trek nadchnul.
richardK napsal(a):
Vše viděno, bohužel moje srdcovka Wilow jako seriál zklamal, naopak Star Trek nadchnul.
Do kamene tesat. :-)
Star Trek: Strange New Worlds, který je v duchu starých dobrých Star Treků:-) Když jsem zjistil, že se bude točit, tak ve mně vzbudil značné obavy, aby to nebyla další wokeisticky znehodnocená předloha, jakou se stal Star Trek: Discovery, ze které mi bylo na blití (řečeno oblíbeným slovem A.R.G.U.S.e).
Nestalo se tak a vznikl kousek, který je novodobou poctou éře "starých dobrých Star Treků", ostatně obdobně, jako nostalgičtější, ale neméně skvělý Picard.
_-0-_ napsal(a):
Star Trek: Strange New Worlds, který je v duchu starých dobrých Star Treků:-) Když jsem zjistil, že se bude točit, tak ve mně vzbudil značné obavy, aby to nebyla další wokeisticky znehodnocená předloha, jakou se stal Star Trek: Discovery, ze které mi bylo na blití (řečeno oblíbeným slovem A.R.G.U.S.e).[/img]
Přesně tak, hlavně to slovo mám spojené s tvými názory, to jsi zde zapomněl napsat. Ale kašlu na tebe, moudřejší člověk ustoupí, hloupější ať si zde píše rasistické komentáře, když tím chceš trávit svůj volný čas, tak jo, já už s tebou končím.
Zatím jsem nic neviděla, ale v plánu je Willow, tak šel můj hlas tam...
petrSF napsal(a):
Willow za jednu hezkou linku ;), ostatní zklamání.
Že vím kterou :D :D?
Tak dneska asi bez hlasu, tohle všechno mě nějak minulo...
andromache napsal(a):
Že vím kterou :D :D?
Určitě víš :D (Přiznám se, že bez toho bych to asi nedokoukal :))
petrSF napsal(a):
Určitě víš :D (Přiznám se, že bez toho bych to asi nedokoukal :))
Jo, přesně kvůli tomu se na to chci taky podívat :D. Když už to na mě na tom tumblru furt vyskakuje :D.
Mna najviac zaujal Bastard Son, ktory je tu v mensine, skoda, ze to nepredlzili 😉
Tentokrát to bylo jednoduché - Star Trek: Strange New Worlds pro mě vítězí. :-)