Vox Machina! :)
Schodiště
Dnes All of us are dead 😉
Petyer napsal(a):
Dnes All of us are dead 😉
Já pro dnešek taky :)
All Of Us Are Dead jsem jako jediný z této nabídky viděla, takže má jasný hlas ode mne dnes :D
Bez hlasu...
Přiznám se, že Vox Machina je moje guilty pleasure :D
Kde ty novinky jako berete? To je snad už potřetí za sebou, kdy jsem neviděla ani fň O_o...
andromache napsal(a):
Kde ty novinky jako berete? To je snad už potřetí za sebou, kdy jsem neviděla ani fň O_o...
Presne toto.
sonkad napsal(a):
Presne toto.
A to mám přitom za loňský rok kompletně vyplněnou top 10 O_o.. Nechápu prostě.
andromache napsal(a):
Dyť bylo 400 nebo 500 nebo kolik NPL článků, tak se nediv :D
ragelly napsal(a):
Dyť bylo 400 nebo 500 nebo kolik NPL článků, tak se nediv :D
V tom případě hádám, že co mám já v top ten se do ankety ani nedostane... Ach jo.
andromache napsal(a):
V tom případě hádám, že co mám já v top ten se do ankety ani nedostane... Ach jo.
Seriály jsou vybrané podle počtu hodnocení, aby bylo zajistěné, že jsou tady seriály v nejširším povědomí.
All of us are dead som videl ako jedine a ostatné ma absolutne netaha. Takze hlas zombikom. Tesim sa na druhu seriu.
ragelly napsal(a):
Seriály jsou vybrané podle počtu hodnocení, aby bylo zajistěné, že jsou tady seriály v nejširším povědomí.
No taky proto to říkám :-). Protože většinou sleduju ten typ seriálů, který se tady zrovna popularitě netěší...
Schodiště je jeden z mých vysoce hodnocených seriálů, ale to i Vox Machina, jenž jsem nakonec upřednostnil, protože příběhem tak kvalitní animák se povede málokdy.
Za mě jednoznačně All Of Us Are Dead, to bylo víc než skvělé :)