Fruiko tak tady máš potvrzení mých tvrzení
Docela by mě zajímalo, za co dala Olivia těch 20%. (Nerejpu, fakt by mě to zajímalo).
Tak na toto som sa aj celkom tesil, ale po tych recenziach sa mi do toho velmi nechce. Pozriem pilot a prinajhorsom to poleti do ignorovanych...
Mě odradilo 3.7 na IMDb, i když jsem se na to taky docela těšil...
_karel_ napsal(a):
Docela by mě zajímalo, za co dala Olivia těch 20%. (Nerejpu, fakt by mě to zajímalo).
Jasná věc, opakování matka moudrosti :D Kvalitní seriály ode mě můžou v klidu dostat málo procent a naopak ty nekvalitní hodně, jelikož hodnotím pouze subjektivní úroveň mého zabavení. Rozepsaněji po procentech to najdeš u mě na profilu.
Myslím, že pod 20 % jsem tady snad ani ničemu nikdy nedala, protože seriálům, které vím, že nejsou pro mě, se vyhýbám, natož abych se k takovému dobrovolně přihlásila do NPL :D
Tak trošičku jsem měl tenhle seriál v hledáčku, ale po téhle NPL fakt nope. Děkuji :D
Tak já vám něco řeknu, přátelé. Když to vylezlo a přečetl jsem první recenze a názory, měl jsem víceméně jasno - vynechám to. Ale nakonec mi to nedalo, protože sci-fi. Tak jsem si nakrájel uzený, chleba, vytáhl pár okurek a pustil se do toho (ještě jsem to pro sichr pojistil větrníkem a kávou). Hele, není to žádná Expanse nebo Dark Matter, ale zas tak příšerný mi to nepřišlo. Kupodivu. Jasně, kultovka to nebude, ale když k tomu člověk přistoupí, jako že to je na chvilkové zabavení a nebude rozebírat kdejakou pitomost, tak to jde.