Ramba v druhým díle otravnější a uřvanější, zároveň i hloupější.
Tak tedy nevím, pilot jsem viděla, kdyby ta Ramba trochu ubrala, tak možná. Takhle to zvenku vypadá skvěle, podle obsazení a anotace, ale arogance tý postavy to zabíjí. Příběh je upozaděn na úkor extravagance jedné z postav a to ještě dost nesympatické.
Ramba je tu opravdu dost nesnesitelná. Plus tady udělali Mareš-Malinda svůj první větší přešlap, a obsadili Vetchýho do úplně stjený role, co hraje v Případech 1. oddělení...
Nebýt Ramby, tak by se mi to i líbilo, i když si myslím, že jako dvouhodinový film by to stačilo. Mít na pracovišti někoho jako je Fousová, asi bych radši změnila zaměstnání. Ale třeba v třetím díle projde zázračnou proměnnou. 😀
Tiež nie som až taký veľký fanúšik seriálov z ČR, aj keď úprimne musím povedať, že oproti slovenskej produkcii, ste na tom s kvalitou na cenu EMMY. Ramba by bola skvelá, keby to fakt až tak nepreháňala s tou nasratosťou, až to v človeku irituje chuť jej jednu vypáliť. Ale pozrel som to hlavne kôli Trojanovi, od ktorého by som čakal trošicku viac takého MENTALISTU. Trošku viac arogancie a trošku viac sebavedomia. Čo sa týka príbehu, tak ten je skvelý a dobre graduje. koniec druhej časti prekvapil a fakt som zvedavý, akú úlohu tam zohraje tá žuvačka
misiacik0308 napsal(a):
Tiež nie som až taký veľký fanúšik seriálov z ČR, aj keď úprimne musím povedať, že oproti slovenskej produkcii, ste na tom s kvalitou na cenu EMMY. Ramba by bola skvelá, keby to fakt až tak nepreháňala s tou nasratosťou, až to v človeku irituje chuť jej jednu vypáliť. Ale pozrel som to hlavne kôli Trojanovi, od ktorého by som čakal trošicku viac takého MENTALISTU. Trošku viac arogancie a trošku viac sebavedomia. Čo sa týka príbehu, tak ten je skvelý a dobre graduje. koniec druhej časti prekvapil a fakt som zvedavý, akú úlohu tam zohraje tá žuvačka
Trojan tam bude oplendat a najde ji. To je jasný. :-D
Fruiko napsal(a):
Trojan tam bude oplendat a najde ji. To je jasný. :-D
Tak to je jasné. Preto tie žuvačky tam sú, a je evidentne, že o zohrá hlavnu úlohu pri jej najdení. Len ako to natočia a stryhnú, na to som zvedavý :) :) :)