Diskuze k článku TRIP – Western, talk-show, krimi i drama. To vše v tipech na tento týden
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 2. 2023 / 09:31:52 (před 92 týdny)
off

Furiant tiez sa tesim na nove casti Magnuma 😉

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 2. 2023 / 10:09:55 (před 92 týdny)
off

S láskou vzpomínám na původního Djanga (1966) s rakví, kterou za sebou tahal a s jejím obsahem. Není pochyb o tom, že seriál bude cosi, schované pod "značkou" (obdobně, jako filmový remake).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
13. 2. 2023 / 11:03:30 (před 92 týdny)
off

Po zhlédnutí 1883 mám chuť na další western, tak snad Django nezklame. Jinak třeba Carnival Row by mohl překvapit, zápletka je povedená. Wu-Tang bude dle mého opět pecka jako předchozí 2 série. A zaujala mně ukázka na Pickarda, tohle rozloučení vypadá dost dobře. Překvapit by mohla i adaptace The Last King of the Cross a také Lidia Poët, podle skutečného příběhu první italské právničky. Tož tak😎

Richard
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 2. 2023 / 12:12:03 (před 92 týdny)
off

Jednoznačně LWT. Jediný pro-levicovější pořad, který se vyplatí sledovat. Některá témata jsou boží.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 2. 2023 / 16:25:50 (před 92 týdny)
off

Magnum P.I. jsem přestala sledovat na začátku 4. série, protože ten konec 3. série a začátek 4. série byl tak hrozný, takže si mě scenaristi strašně naštvali a musela jsem si dát pauzu od Magnuma, ale tak možná je načase tomu dát druhou šanci.
John Oliver nikdy nezklame, tak na to se těším vždy.
Kdybych měla ráda westerny, tak se na Djanga podívám, ale není to můj nejoblíbenější žánr, tak to asi vynechám, i když trailer vypadá hodně zajímavě (hlavně ta hudba tam působí skvěle).
A Milo pro mě naprosto vítězí, skvělý herec, jeho herecké výkony vždy žeru, i když se přiznávám, že jsem taky tým Logan :D. Takže na to se těším úplně nejvíc z těch 4 tipů.

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
14. 2. 2023 / 16:18:19 (před 91 týdny)
off

Western teda není můj šálek coffee, ale zase... Noomi Rapace, tak nevím.
Jinak Magnum je pohodovka - jistota. :) A asi zkusím i to The Company...

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
14. 2. 2023 / 17:57:13 (před 91 týdny)
off
_karel_ napsal(a):

Western teda není můj šálek coffee, ale zase... Noomi Rapace, tak nevím.

Právě Noomi Rapace je důvod, že tomu zkusím dát pilot a pak se uvidí :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire