Díky za přehled! Snad si toho všimne i příslušná technická podpora, co na SkyShowtime klika na příslušná napravovací tlačítka :)
petrSF napsal(a):
Díky za přehled! Snad si toho všimne i příslušná technická podpora, co na SkyShowtime klika na příslušná napravovací tlačítka :)
Sis už s nima psal? :-D Mi přijde, že nikdo ze SkyShowtime tady neumí česky. Dle stavu sociálních sítí a komunikace vůbec. :D
Čekal jsem, že najdu Dextera, a ten zde komplet chybí. Tak snad časem.
kecinzer napsal(a):
Čekal jsem, že najdu Dextera, a ten zde komplet chybí. Tak snad časem.
O tom jsem psal včera v "hate článku":https://www.serialzone.cz/clanek/15326-co-vsechno-je-na-skyshowtime-spatne/. Dneska jsme jen řešili, jen to co tam je... teda je, spíš není. :-D
To, že komplet chybí Chicago Fire přestože PD i Med tam jsou, má nějaké své opodstatnění? Já tomu nerozumim 😂
arilka napsal(a):
Shameless se to netýká? :/ to je od Showtime
Seriál je komplet na HBO Max. Asi to mají nějak smluvně, tak třeba až HBO Max vyprší licence, tak se to pak přesune na SkyShowtime. Těžko říct.
ragelly napsal(a):
Seriál je komplet na HBO Max. Asi to mají nějak smluvně, tak třeba až HBO Max vyprší licence, tak se to pak přesune na SkyShowtime. Těžko říct.
Ahaa, takhle. Díky za informaci :)
Fruiko napsal(a):
Sis už s nima psal? :-D Mi přijde, že nikdo ze SkyShowtime tady neumí česky. Dle stavu sociálních sítí a komunikace vůbec. :D
Předpokládám, že nejlepší seriálový web na světě pečlivě sledujou, tak od nich nejpozději zítra očekávej poděkování ;D
petrSF napsal(a):
Předpokládám, že nejlepší seriálový web na světě pečlivě sledujou, tak od nich nejpozději zítra očekávej poděkování ;D
No mohli by nám alespoň začít posílat tiskovky.
Hodně jsem se těšila, že tam najdu věci z US Paramount+, který nabízí spoustu fajn věcí. Pěkně mě tímhle napálil, protože tam snad není nic. 😂
Zvažuju to koupit alespoň kvůli filmům, ale ještě jsem se neodhodlala.
Matuush napsal(a):
Hodně jsem se těšila, že tam najdu věci z US Paramount+, který nabízí spoustu fajn věcí. Pěkně mě tímhle napálil, protože tam snad není nic. 😂
Zvažuju to koupit alespoň kvůli filmům, ale ještě jsem se neodhodlala.
A nemáš lepší to torrentit? Protože torrenty jsou celkem spolehlivé, titulky počítám až tak nepotřebuješ a ještě to máš zdarma :-).
Jinak mě pobavilo, že jsem si pustila video na youtube a co na mě vyběhlo jako první reklama? SkyShowtime.. Nevěděla jsem, jestli se mám u té reklamy smát nebo facepalmovat. Jinak co se mě týče, já zůstávám věrná..
andromache napsal(a):
A nemáš lepší to torrentit? Protože torrenty jsou celkem spolehlivé, titulky počítám až tak nepotřebuješ a ještě to máš zdarma :-).
To víš, že se stále belhám o dřevěné noze s papouškem na rameni. Ale zpohodlněla jsem! 😄
Matuush napsal(a):
To víš, že se stále belhám o dřevěné noze s papouškem na rameni. Ale zpohodlněla jsem! 😄
Můj vnitřní Harpagon mi v tomhle zpohodlnět nedovolí :D. Přidej si k tomu moji nevoli přejít na cokoli modernějšího než Win 7 a je to jasný, že pirátská čepice vítězí :D.
andromache napsal(a):
Můj vnitřní Harpagon mi v tomhle zpohodlnět nedovolí :D. Přidej si k tomu moji nevoli přejít na cokoli modernějšího než Win 7 a je to jasný, že pirátská čepice vítězí :D.
Neskončila jim podpora? Jen že s takovou se ti tam brzo někdo nabourá.
Fruiko napsal(a):
Neskončila jim podpora? Jen že s takovou se ti tam brzo někdo nabourá.
Já tam ani tak stejně nic moc neřeším. A je mi jasné, že brzo budu muset přejít minimálně na desítky, ale snažím se to oddalovat, co to jde.
andromache napsal(a):
Já tam ani tak stejně nic moc neřeším. A je mi jasné, že brzo budu muset přejít minimálně na desítky, ale snažím se to oddalovat, co to jde.
No až ti na tom někdo začne těžit etherum, tak budeš mít doma teplo. :-D
Fruiko napsal(a):
No až ti na tom někdo začne těžit etherum, tak budeš mít doma teplo. :-D
No tak dík za varování :D.